MALA KULTURNA SCENA ZA DJECU – PRIČAMO PRIČU
SUBOTA 15.06.2024. OD 11.00 sati
INFOSHOP PIPPILOTTA, MEDIKA, PIEROTTIJEVA 11

Autonomni kulturni centar Attack I Kazalište sjena Trpistih pozivaju vas na prijavu za radionicu pričamo priču koju provodimo kroz program Male kulturne scene za djecu. Radionica će se održati 15. lipnja od 11.00 sati u Infoshopu Pippilotta, Medika, Pierottijeva 11.

Radionice su besplatne, a prijaviti svoje dijete možete ispunjavanjem upitnika na poveznici: bit.ly/4dN7vEu zaključno s 13.06. 2024. u 18.00


Radionice Male kulturne scene za djecu namijenjene su djeci uzrasta od 7 – 13 godina.


U ovom valu proljetne topline, odluka je pala na osvježenje riječima i smišljanje priča. Osmisliti će se likovi iz mašte koji će se oživjti riječima oživijeti riječima u kratku priču. Ako dođe u posjet i muza pjesništva, napisati će se i poneka pjesma.
Tko zna kakve će se priče i riječi otkriti i kakav lik oživjeti?!
Dođite da isprobamo!

Voditeljice radionica su članice kazališta sjena Tripstih

TRIPSTIH
Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih. Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Tripstih), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Crveni nosovi, Tripstih), Antonela Klemenčić (Ikako Nikako, Skaska,Tripstih). Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije i ostale izvore svjetla. Tripstih je kazalište sjena za djecu i odrasle. Održavamo radionice dramskog, kreativnog i lutkarskog karaktera.. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz multimedijalnih projekata, neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija . Autor je i organizator Festivala Grafoskopa.


Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba –Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo i Zaklade kultura nova.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content