Petak, 14.6.2024. – Dvorište Medike
UPAD 5 €
⚡FESTIVAL BUKE 5 – TVRDOVAL⚡
⚡VIPERA (Zagreb)
Legendarni zagrebački rock’n’roll trio, njihovu glazbu je najlakše opisati kao savršen spoj Motörheada i Amebixa. Do sad su izdali jedno EP izdanje, Nest of Vipers (2022), nakon čega touraju po cijeloj europi i engleskoj.
⚡EMBERAM (Zagreb)
Emberam je mladi bend iz Zagreba koji svira sve što stigne – od Hardcorea do čistog Death metala. Članovi dolaze iz različitih kutova žanra metala te se ne boje eksperimentirati sa vlastitim zvukom. Nedavno su izbacili svoj prvi EP, Presumed Guilty (2023) te nastavljaju jače nego ikada.
⚡PRATER (Zagreb)
Petorac mladih izvođača koji uživaju u spidmetalu no dostavljaju ga na puno anti-melodičan način u obilku smrtnog metala, dolaze iz Zagreba te svoje pjesme pišu pretežito na hrvatskom standardnom jeziku. Osnovani 2023. godine, već nekoliko desetljeća donose turo-prašačku glazbu.
⚡RIFFTREE (Zagreb)
Dvojac uzgojen u zagrebačkom podzemlju, inspiriran je zvukovima lupanja štapova i kamenja. Glazba im zvuči kao čista buka, ali neki kažu da se ispod nje kriju i riffovi. Pretjeranom količinom distorzije i abnormalno glasnim vibracijama garantirano usitnjavaju bubrežni kamenac slušatelja. Svojim nastupima dokazuju da je čovjek uistinu nastao od majmuna.
⚡TIMETABLE⚡
19:00 – Vrata
19:30 – Prater
20:30 – Rifftree
21:30 – Emberam
22:30 – Vipera
Event poster design by @trula.frula
Poster illustration by @brutal_extinctio
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content