nedjelja 29.5., 20:00 – 01:00, ulaz 40 kn

DOOMTOWN PREDSTAVLJA: ISKRCAVANJE IZ ZIMSKE HIBERNACIJE

————————————————————————–

29.05.2022. // NAG // KORIDOR // HEIHAIZI

————————————————

NAG (Atlanta, USA)

Iz daleke Atlante u Zagreb nam po prvi puta dolazi mračni punk kvartet Nag u sklopu svoje prve europske turneje. Članovi benda svirali su po pregršt bendova iz Atlantske prolifične garažne scene, a samo neki od tih su Beat Beat Beat, Predator i GG King.

Nakon nekoliko singlica i pretprošlogodišnjeg albuma na Die Slaughterhaus, ovim putem Nag promovira novi album “Observer” koji je odličan presjek tog nekog bučnijeg garažnog zvuka koji su njegovali u početku, ali ovaj put taj zvuk isprepleten je utjecajima gotičarskijeg post-punka i no-wavea koji nekad ima tendencije prema melodiji, a uglavnom ga goni klaustrofobični minimalizam i bučnija strana dobrog starog punk rocka. Uglavnom, riječ je o bendu koji je teško strpati u kalup jednog žanra!

Kad bi u blender strpali naizgled nespojive pojmove poput death rock, Memphis garaža, post-punk, killed by death kompilacija, Cramps, No Trend i Gary Numan, a ostatke skrpali duct tejpom finalni produkt bi komotno mogla biti mumificirana beštija NAG. Znači, nikako propustiti!

drunkensailorrecords.bandcamp.com/album/observer-lp

KORIDOR (Zagreb/Požega)

Noviji bend na sceni poznatih lica iz Celetoidsa koji po mračnijem karakteru parira Nagu. Koridor će svoj šišmišarski pank i numere koje spremaju za debi album ovim putem po prvi puta predstaviti u postavi s dvije gitare.

koridorzg.bandcamp.com/track/pogled-u-prazno

HEIHAIZI (Zagreb)

Premijerni nastup novog benda na sceni sačinjenog od članova Eke Bube, Sukob i Nailed In. Očekujte lokalnu podršku u formi furioznog i nadrkanog hardcore punka obojanog garažno rokerskim rastrganim zvukom.

Prije i nakon koncerta glazbom smaraju Saturnov Okot i Bodež.

———————————————

vrata 20:00 // koncert 20:30 // upad 40kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content