Završavamo studeni s najžešćim mogućim zvucima. Grind punk hell se nastavlja i u ovoj ediciji se ponovno bavimo lokalnim demonima i gostima koji su stvorili sasvim jedan novi žanr metala podno obronaka Učke. Drugim riječima, pred nama je zvučni napad na sva osjetila jer u goste nam stižu:

Po’ Metra Crijeva
death metal, Rijeka
Midnight Climax
thrash hardcore punk, Zagreb
Garbage Display
gore grind, Zagreb
30.11.2018 // 21.00h // 30 kn

Po’ Metra Crijeva su prvi i jedini Ča-Metal™ bend i inspiraciju crpe iz istarskih legendi i priča, a glazbu rade pod utjecajem istarske ljestvice, death metala i punka. Zafrkantskim pristupom cijelom konceptu metala i energičnim nastupima uživo, ovi zamaskirani junaci su si davnih dana osigurali svoje počasno mjesto na panteonu lokalne scene, koja se ipak u svojoj (ne)ozbiljnosti trudi biti drugačijom. Ovo je njihov premijerni nastup u Zagrebu, iako na sceni gruvaju još od 2003.

Midnight Climax su zajebani mladići koji su svoj politični i thrasherski hardcore punk dugo kalili u podzemlju kanalizacija i svakojakih rupa. Prije nekoć davno, izdali su prvi dugosvirajući materijal tj. s/t album na kojem su do kraja pokazali paletu utjecaja u kojima se prožima sve ono što volimo kod hardcore punka: urlik i nasilje. Ali ne nad živim bićima, nego nad sustavom koji nas čini bijesnima.

Garbage Displayl je totalno novi zagrebački grind projekt. Nekolicina mladića kojima nije bila dovoljno količina bendova iz kojih dolaze, pa su si skovali još jedan projekt u kojem se klanjaju “gore” strani scene. Dakle, gadosti su ono što im je u glavi, a buku stvaraju članovi BAGMANS, NEGATIVE SLUG, MUKA kad ne krljave u matičnim bendovima. Dakle moralna kastracija i mentalni proljev će nas uvesti u večer…

Satnica:
Ulaz: 21.00
Garbage Display: 22.00 – 22.30
Midnight Climax: 22.45 – 23.15
Po’ Metra Crijeva: 23.30 – 0.30

Artwork: Atlija, KoshmarStudios

Ulaznice će se moći kupiti na ulazu kluba po cijeni od 30,00 kn.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content