SUBOTA 07.02.2015

Evo nas opet, nakon točno godinu dana vraćamo se u Mediku s novom rundom tvrdih zvukova, izmišljenih reperskih pokreta rukama i laži izrečenih putem mikrofona, dakako na glazbu ukradenu s interneta.

Plan rada ostaje isti – naši DJ-i i DJ-ica navrću dosta zeznute trake, a onda će gangsteri iz Kuku$ Klana i naš brački brat Marchello Mede malo preuzeti majkove da DJ-i i DJ-ica odahnu, a vi se još više nalomite i popravite za nastavak DJ setova.

Swagonic (Kiša Metaka DJ set) nam iz Splita dolaze vrtit VRH, Vuk Oreb i Pedo. Pedo će nas natjerati da mokri budemo od plesnog znoja i mahanja rukama, Oreb će nas svojim electro/erotica/gangsta zvukom nakvasiti tamo gdje najviše volimo i onda nas VRH dolazi izbušiti ko kantu svojim vradžbinama.

KUKU$ Klan (Zagreb)
Ako nisi čuo/la za Kuku$e to je hereza i sad imaš šansu popraviti se. Mladi preuzimači scene osnovani 2012. u zadnje vrijeme kruzaju gradom i svijetom šireći riječ sa svog prvog mikstejpa ”Flexikon”, a tko je bio na GNG u Bolu i tamo ih je mogao čuti. Preslušaj Flexikon na linku niže i uprati ovu omladinu, tako da možeš prepoznati onaj benger gdje lažu da imaju para više od Svete stolice.

FLEXIKON youtube playlista:
bit.ly/1yCjyuV

MARCHELLO MEDE
(Bol)

Marčelo je naš lokalni crnac iz Bola, koji tu rap mudrost po otoku širi već koju godinu, ono kad mu se da i kad ljeti turistima ne uzima paricu. Tko je bio u Bolu na GNG visio je u njegovoj Batudi, gledao ga kako baca fristajlove na našem programu i to, pa rekosmo hajde da ga dovedemo u bijeli svijet, da vas ne ostavimo zakinutima u životu, a i red je da reprezentamo malo naš rep sa škoja. Medenog moš provjeriti na linku ispod i rekao je da ako nastup prođe ok da će ovog ljeta svi GNG posjetitelji pelin i pivu u Batudi imati po sindikalnim cijenama.

youtube

Nakon što Marchello Medeni napravi uvod za Kuku$e i oni namažu svoj set, za DJ pult se vraćaju Oreb, Zenza i Pedo te vas neće pustiti doma dok nas momci sa upada ne izbace. To bude negdje oko 5. A tko zna, možda spremamo i još pokoje iznenađenje, pa se vidimo u Attacku!

Od 22h, Ulaz minimalna donacija 20 kn*
*Donacijom podržavaš volonterski rad GNG ekipe da otplate trošak svog entuzijazma, odnosno organizacije ovog događaja.
Zahvaljujući prijateljima/icama iz BOONIKA i Booteeq.hr svaki posjetitelj/ica će sa kupljenom ulaznicom ostvariti pravo na popust na radove Vuka Oreba aka Rad Recordera u Bootequ, s obzirom na to da je Oreb naš čovjek, rezident DJ i crtač, a GNG i Boonika već su odavno javno u sretnoj vezi.

Na partyu će po simboličnim cijenama biti i GNG mercha, odnosno majica, cekera i Ziggi Rolling Papers custom made GNG rizli da ti med ima okus ljeta.


Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content