Specijalni gosti:

8°6 CREW (ska, reggae & oi, Pariz)

DRVORED (balkan ska punk world music, Zagreb)

FAJRUNT (punk rock, Varaždin)

● Ska Fever selektori (ska & classics, Zagreb)

 After party inna tribute to Bob Marley

● DžonSkaVolta (Skaville Sound)

Jamaican mashup styler!

Ulaz na after: 20 kuna, za posjetitelje koncerta besplatno!

VIŠE INFORMACIJA O IZVOĐAČIMA:

8°6 CREW

Jedan su od najpoznatijih europskih ska/reggae/Oi! skinhead bendova a u 2015. slave dvadeset godina od osnutka benda. Krenuli su kao street punk i oi bend 90ih a dolaskom puhača počeli su svirati ska i reggae koji ih je ubrzo izbacio u orbitu. Nakon što su izdali klasik album “Bad Bad Reggae” rasprodali su svoje ploče diljem Francuske i Njemačke, krenule su turneje po Europi a 2001. snimili su mini album “Menil Expres” na kojem se nalazio i hit “Marseille“ gdje su pokazali i snažan utjecaj duba. Trenutno uživaju status jednog od najpopularnijih i najkvalitetnijih bendova na ska sceni, a 2010. izdali su zadnji album “Old Reggae Friends” koji je aktualizirao 8°6 Crew.

DRVORED

Domaća podrška je fenomenalan sastav Drvored koji marljivo priprema svoj novi album kojim će predstaviti sve svoje adute, šarm francuske šansone i balkansku energiju prožetu u balkan rock punk ska stilu. Definitivno bend koji vam preporučamo vidjeti uživo jer uskoro nećete moći bez njih.

FAJRUNT

Za otvaranje giga pozvali smo novi hr punk rock bend, varaždinski Fajrunt. Zvuči paradoksalno da Fajrunt svira na otvaranju, ali momci su nedavno pustili u javnost za free download album „Ustani, pokreni se“ koji je odličan i koji nas je odmah osvojio i sigurni smo da će uskoro njihove pjesme zatvarati klubove.

SKA FEVER

Selekciju prije i između bendova odraditi će momci koji vas selekcioniraju na Ska Fever večerima u Attacku, očekujte puno starih klasika i vrući ska ritam.

● DzonSkaVolta (Skaville Sound)

Kad završi koncert, krećemo u jedan potpuni novi program koji će vas razvaliti do kraja. S obzirom da slavimo obljetnicu rođenja kultnog Bob Marleya, odraditi ćemo jedan presjek jamajkanske kulture i žanrova! U selekciji je DzonSkaVolta, dugogodišnji Skaville rezident koji do kraja noći vrti reggae&ska sa puno dub/dancehall utjecaja, jungle & steppa mjuze! Presjek klasike i modernih hitova u duhu Bob Marleya, ligh it up!

Ulaz: 55/70kn

www.entrio.hr

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content