PETAK – 13.02.2015.

Bestijalni heavy metal party – Flesh, Time Decay & Asylum uz promociju spota Vermin Terror!

FLESH (Zagreb)

facebook

bandcamp

youtube

Uska koža, teški metal, krvavi riffovi, bestijalno zavijanje. Od 2004. godine zagrebački heavy trio Flesh, brani metalnu vjeru. Godina 2014. bila je značajna za njih jer su objavili istoimeni studijski album i nastavljaju sa svojom misijom trovanja pučanstva teškim metalima. Promociju albuma održali su na heavy metal programu Valhalla u Močvari, a sredinom iste godine pobijedili su na band battleu i osigurali nastup na kultnom festivalu – Metaldays 2015. Početak ove godine za njih predstavlja izazov jer objavljuju spot za singl Vermin Terror kojega će promovirati na ovom koncertu gdje će biti i premijerno izveden. Novinari o njima pišu da su dokaz kako heavy metal i dalje živi na našim prostorima budući da imaju brutalne riffove i solaže, pjevač ima iznimne vokalne sposobnosti, a bubnjar razvaljuje bubanj. Sada vas pozivaju na porciju otrova i ne zaboravite, samo metal!

TIME DECAY (Zagreb)

facebook

youtube

Time Decay nastao je u cik proljeća 2014. godine u Zagrebu kao nasljednik benda Moon Flash (2005.-2014). Čine ga četiri bivša člana Moon Flasha te novopridošli bubnjar. Vrlo brzo nakon osnutka, bend se predstavio publici u Sisku, u klubu Skwhat, u sklopu programa Milo Željezo. Nedugo nakon toga bend je nastupao u Zagrebu u Rock klubu Ribnjak u sklopu Thrash ‘Till Death večeri te u klubu Močvara u sklopu Battlefield Of Noise te Valhalla večeri. Također svirali su i u klubovima Gjuro2 te Sax sa mnogim prijateljskim bendovima. Time Decay je objavio svoj istoimeni album kojega će i predstaviti publici u klubu Attack!

ASYLUM (Zagreb)

facebook

youtube

Asylum je thrash metal bend iz Zagreba osnovan 2009. godine. Bend je pod velikim utjecajem old school thrash/death metal bendova kao što su Slayer, Destruction, Obituary, Sepultura, Metallica, Dark Angel, Coroner, Exodus, Kreator, Sodom, Venom… U listopadu 2014. godine predstavili su se publici u klubu Močvara gdje su održali fenomenalan koncert i oduševili publiku. Asylum je nadolazeća mlada metal snaga koja neće razočarati ni jednog fana old school metala!

Između i nakon bendova održavati će se metal party by DJ Kneža koji će za vas rokati bendove kao što su Saxon, Judas Priest, Kreator, Manowar, Metallica, Nuclear Assault, Blind Guardian, Hammerfall, Cannibal Corpse, Slayer, Black Sabbath, Death, Lost Horizon, Accept, Grave Digger, Helloween, Tankard, Megadeth, Running Wild, King Diamond, Sodom, Alestorm, Korpiklaani, Powerwolf, Sabaton, Eluveitie, Arkona, Finntroll, Iron Maiden, Pantera, Mötorhead, Carcass, Sepultura, DIO, Testament, Mayhem, W.A.S.P., Diamond Head, Annihilator…

Od 22h, Ulaz minimalna donacija 20 kn

Support:

perun.hr

venia-mag.net

soundguardian.com

terapija.net

tportal.hr

soundreport.wordpress. com

facebook.com/rockmetal.croatia

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content