/’fu:bar/ glitch art festival 2018. – Otvoreni poziv za sudjelovanje u izvedbenom i izložbenom programu

/’fu:bar/ je multimedijalno participativno događanje s tematikom greške u multidisciplinarnoj umjetnosti novih medija i procesu njezinoga nastajanja. Događanje grade autorska izlaganja, otvorene edukativne radionice, umjetničke audio(-vizualne) izvedbe te izložba glitch umjetnosti.

Festival se održava u Autonomnom kulturnom centru u Zagrebu, a s ciljem okupljanja lokalnih i inozemnih glitch umjetnika i umjetnica, te podržavanja suvremenih eksperimentalnih estetika i taktika.

Poziv za radionice, predavanja i izvedbe (rok: 25.6.2018.)

Ovaj poziv namijenjen je prijedlozima IRL radionica, predavanja i performansa na temu “električne” reinterpretacijske umjetnosti i kulture.

fubar.space/2018/call-for-workshops-lectures-performances

Otvoreni poziv za glitch umjetnost i tekstove (rok: 15.8.2018.)

Utjelovljujemo digitalnu nasumičnost u opipljive objekte, distribuirane ideje, te zvučne i vizualne instalacije. Razmatramo sve uratke, u bilo kojoj glitch tehnici, ukoliko ih je moguće predstaviti kao digitalni ispis, zvučni zapis, web objekt ili video projekciju.

fubar.space/2018/call-for-art-and-texts

Informacije i aplikacije: fubar.space/

Kontakt za upite: fubar@hacklab01.org

/’fu:bar/ organizira Autonomni Kulturni Centar Attack, u suradnji s umjetničkom organizacijom Format C.

Projekt financijski podržavaju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Grad Zagreb, te Zaklada “Kultura nova” i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content