Sub – 12,5.

Dok se vi pripremate za festivalsku sezonu, skupljate kampersku opremu, hammocke i party rekvizite, mi ćemo se pobrinuti za još jedan super subotnji samo tvrdi dernek!
Predstavljamo vam prvi promo party za FreeMental festival u suradnji sa ekipom iz Hybrid programa. Želimo vam dočarati djelić atmosfere koju možete očekivati na Freemental festivalu, zato u goste zovemo ruski Live Act WISHI!

Projekt WISHI nastao je 2013. godine. Sami početci su bili vrlo produktivni za producenta koji je objavio album na Bhooteshwara Recordsu 2015. i solo EP na Basic Algortms recordsu, kao i nekoliko nastupa na kompilacijama.
Takav napredak nije mogao ostati neprimjetan od strane promotora i Wishi ime postaje obavezno na gotovo svakom ozbiljnom psihodeličkom događaju oko Moskve i Rusije. Njegov drugi solo album pod naslovom “Overthinking” objavljen je u zloglasnoj francuskoj etiketi World People Production u 2016. godini i odmah ga lansira na međunarodnu europsku scenu s redovitim gigovima u inozemstvu.

Za ovu prigodu psihodelična vožnja kreće sa domaćim snagama 3lowbeat, Psymustafa i Winpa. Za beskompromisni zvuk pobrinut će se Saso Mange Soundsystem a vaše oči napasat će vizualna rješenja video projekcija Dimension tricksa i deco teama Hypnodelix ekipe – Area 51 – deco team. Također, imat ćete priliku kupiti karte za Freemental Festival – Alpha Editionpo objavljenim promotivnim
cijenama.

Line up:WISHI, WINPA, 3LOWBEAT, PSYMUSTAFA
Upad: 40kn
Pocetak: 23h
Kraj: 7h

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content