Radionica osnova uveza knjiga za početnike/ice za koju nije potrebno prethodno znanje i iskustvo, već samo volja da sami uvežete svoje knjige, brošure ili blokove…
Osnova ideja radionice je predstaviti temelje knjigoveštva i neke od mogućnosti uveza, od posve jednostavnih do nešto kompleksnijih, uključujući i šivanje knjižnih blokova, tvrdi i meki uvez, a možda i neke druge “eksperimente”, ako za to bude vremena i volje.
Sav materijal i alati će biti dostupni, no ako imate nešto posebno što želite uvezati, slobodno ponesite sa sobom pa ćemo vidjeti možemo li to učiniti na radionici.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali su donacije dobrodošle jer sav materijal nabavljamo pomoću solidarnih donacija, a time pokrivamo i troškove održavanja prostora.

VAŽNO: zbog velikog interesa i ograničenog prostora, morali smo uvesti prijave za ovu radionicu i broj polaznika/ica ograničiti na 20 (i s tim brojem bi mogla biti gužva! :-) ). Prijave šaljite na infolibra.p@gmail.com

Poveznica: www.facebook.com/events/304036179976257/

Radionica se održava u infoshopu/knjižnici Pippilotta u subotu 22. 10. 2016. od 16:00 do 18:00 u sklopu Sajma starih, rabljenih i antikvarnih knjiga.

Program “EduLotta” podupiru Grad Zagreb – Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport i Ministarstvo kulture RH.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content