POZIV ZA SUDJELOVANJE

Udruga Autonomni kulturni centar pokrenula je projekt elektroničkog medija, tzv. „radija u zajednici“ („community radio“) pod nazivom Radio Attack čiji je glavni cilj promicanje nezavisne kulture, kulture mladih i inicijativa civilnog društva. Projekt je zamišljen kao slobodna platforma u kojoj će se program osmišljavati i provoditi u suradnji s drugim organizacijama te akterima/cama nezavisne kulture i civilnog društva. Zbog toga su i teme od interesa: nezavisna glazbena produkcija, stvaralaštvo nezavisne kulturne scene, subkulture, politika prema mladima, civilno društvo, pomoć tražiteljima/cama azila, LGBTIQ, zdravlje, održivi razvoj, permakultura.

Ono što sve programske jedinice veže su načela poštivanja različitosti stavova, misli i ideja; sloboda izbora, poštovanje života, te nacionalne, spolne, rodne, rasne, socijalne, seksualne, vjerske i akademske različitosti; javnost, demokratičnost mišljenja, solidarnost i odgovornost svih sudionika/ca za rad na mediju. To također podrazumijeva nultu toleranciju za diskriminaciju po bilo kojoj osnovi!

Ovaj poziv namijenjen je svim zainteresiranim/a koji se na neki način žele uključiti u rad medija, a prednost imaju upravo osobe koje sudjeluju u stvaranju nezavisne kulturno-umjetničke scene te civilnog društva. Ako misliš da možeš pridonijeti ostvarenju ciljeva ovog programa, učini prvi korak ispunjavanjem upitnika na poveznici Upitnik za sudjelovanje – Radio Attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content