Sri – 2.- Čet – 3.5

DOOMTOWN RECORDS, SUBVULTURES & FRIENDS PREDSTAVLJAJU:

SRIJEDA 02.05.• VRATA 21:00 • POČETAK 21:30 • UPAD 30 KN

BITPART (Francuska)
bitpart.bandcamp.com/
www.facebook.com/bitpartbitpart

Ne tako davno smo ih već gledali u Močvari sa Bleakness, čijeg gitarista su posudili kao bubnjara na ovom touru. Grungy i noisy pop indie punk, malo 90’s nostalgije.

BETTER OFF DEAD (Francuska)
betteroffdeadpunk.bandcamp.com/

Poletni a opet i, sukladno imenu, tužni punk rock. A i oni su posudili Nicu iz Bleaknessa, kod njih doduše popunjava mjesto basiste.

DDR (Zagreb)

Melankolični i donekle melodični punk rock, sigurno vam se nije dalo potegnuti na njihovu premijeru u Klaonici pa zato ne propustite ulovit ih kad sviraju u centru grada!

ČETVRTAK 03.05.• VRATA 21:00 • POČETAK 21:30 • UPAD 35 KN

TARANTULA (SAD)
tarantulashocktroops.bandcamp.com/
erstetheketontraeger.bandcamp.com/album/ett-052-tarant-la-s-t-ep
derangedrecords.bandcamp.com/album/weird-tales-of-radiation-and-hate

Nakon raspada legendarnog čikaškog Cülo, tri četvrtine članova udružuju se sa jednom propalicom iz nikad prežaljenih Gas Rag i tako Tarantüla saga počinje. Tarantüla nastavlja tamo negdje gdje su stali Cülo, ali za razliku od sirove hardcore pankčine kakvu su peglali Cülo, Tarantula izbacuje treš momente i u venu ubrizgava zarazne melodije skupa sa dozom mraka i ono što sa sigurnošću možemo reći, Tarantula je bend koji zvuči kao ni jedan drugi!

Nakon par demo kaseta, Martin iz Limp Wrist izbacuje im singlicu na Lengua Armada koja u Europi izlazi na Erste Theke (Warm Bodies. The Coneheads, Lumpy And The Dumpers). A netom nakon toga legendarni kanadski Deranged Records (Fucked Up, Career Suicide, Tear It Up, DS-13…) izbacuje im dvije singlice koje će se moći kupiti na koncertu!

NAILED IN (Zagreb)
nailedin.bandcamp.com/releases

Nailed In sviraju brzi i nadrkani hardcore punk koji priziva duhove bendova iz osamdesetih isto kao što i priziva raju da zavrte circle pit ispred stagea. Izbacili su jednu singlicu i snimili materijal za drugu, a ovo im je prvi puta u Attack!-u sa novim bubnjarem, a bogme i posljedni sa sadašnjim gitaristom koji odlazi u obećanu zemlju Trumpa.

Ako je nekim čudom nekom uspjelo promaknut, momci su promarširali kroz masu bendova zagrebačke scene pa čete imat priliku vidjet poznata lica iz Declarationa, Black Gusta, Passive Aggressive i mnogih drugih!

RULES (Zagreb)
fyourules.bandcamp.com/releases

Za neupućene valjalo bi spomenuti da Rules od početka postojanja isto praše nadrkani hardcore punk po uzoru na američki hardcore iz osamdesetih, ali u svom tom pank rifovlju su oduvijek gajili simpatije prema dobrom starom rocknrollu. Usporedbe sa Jerrys Kids, Black Flag i SSD stoje, ali isto tako bi ih mogli usporediti sa nekim novijim bendovima ala Annihilation Time, Night Fever ili The Rites.

Članovi sviraju i svirali u Left To Starve, The Truth, Vaseline Children, Junk Messiah i tonu drugih bendova znači pank pedigre je na nivou!

Što više reći, nego naletite! Vidimo se u pogu!!!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content