CREEM (NYC)

Nadrkana, ogoljena, energična hardcore pankčina iz Brooklyna nastala sudarom bostonske I njujorške škole hardcorea s povremenim klasičnim uplivima britanskog oi punka. Ukoliko vas prolaze trnci na sam spomen bendova poput Slapshot, SSD, Negative FX, Antidote I Blitz, Creem je pravi dil za vas. Hardcore for the punx!

“Think Twice”

youtube.com

Download diskografije:

cutnpasteyoface.blogspot.com/2012/03/creem.html

NUCLEAR SPRING (NYC)

Catchy gitarske melodije, vješto izmjenjivanje žensko-muških vokala, tekstovi obojeni socijalno-političkom tematikom I izvrsna ritam sekcija su odlike ove četvotke sastavljene od gomile NYC bendova kao što su Nomos, Natural Law, Putrida I Creem. Ono što možete očekivati je melodični, sjetni I eksplozivni angažirani punk rock u stilu ranih Stiff Little Fingers, Templars, The Partisans te novijih bendova poput Criminal Damage I No Hope For The Kids. Također bi valjalo spomenuti da je gig I svojevrsna promocija 7″era na Doomtown Recordsu.

Demo

youtube

Download diskografije:

cutnpasteyoface.blogspot.com/2013/04/nuclear-spring.html

PASSIVE AGGRESSIVE (ZG)

“Jesu li to oni od Džimbe?” jesu, I ovo im je prvi gig u Zagrebu nakon onog povratničkog s europske turneje u siječnju. Naoružani novim materijalom koji neodoljivo podsjeća na mid fazu Disfeara, dečki ponovno dolaze zapaliti svoj matični klub.

passive-aggressive.bandcamp.com

Od 21h, Koncert 21.30h, Ulaz minimalna donacija 30 Kn

Facebook event

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content