Klub Attack

Seven Mouldy Figs

Post-punk bend s elementima rocka osnovan u Zagrebu u lipnju 2012. godine, kojeg čine Jordi (gitara/bas), sramežljiva N. (bubnjevi), Laura (bas/gitara) i Ella(vokal). U siječnju ove godine su snimile svoj prvi EP Anger Studies.

sevenmouldyfigs.bandcamp.com

Gilbert

Sabljo svira bubnjeve, gitaru i pjeva. Od 2006. svira u neprežaljenoj Spini. Od iste godine često na bubnju nastupa sa Bebe Na Vole. Zadnjih godina igra se kantautorice. Voli ljeto, pse i Nutellu.

Šimunić godinama svira bas u zagrebačkom bendu Nan deSKA?!. U 2012. sastavlja autorski bend Vaal u kojem svira i Sabljo, a iste godine sviraju i snimaju u projektu Bright on Red Ane Miličević. Voli gitare, bicikle i čokoladu.

Riđički do 2012. svira bubnjeve i pjeva u Luftu. Glumi u kazalištu i nizu domaćih televizijskih serija. Voli planetu, burek i promiskuitet.

Gilberta su rodili tik pred Apokalipsu i smatraju da će biti jedini bend u novom poretku.

Dvajzdeka Špeka

Četveročlani riot-gender punk bend iz Zagreba, koji dere svakidašnje teme na svoj način.

Chakka’s Room

Tirkizna Alga

Čudnovata biljka čije frekvencije variraju od psihodelično repetativnog rocka do elektro indie-a. Voli surfati na valovima kiše, ali joj nije mrska ni pokoja zraka sunca.

Sarkastik

Njen medij je sviranje i stvaranje glazbe, te organizacija koncerata i partija (Partycipacija, ŽivŽarŽur). Službeno učlanjena u neslužbenu grupu najgore odjevenih ljudi. U svom antiDJ setu će predstavit svoju selekciju ploča i lo fi audio igračke koje ne stigne koristiti u matičnom bendu Žen.

Ulaz besplatan!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content