U sklopu mini turneje, Brigadier JC posjetiti će i klub Attack između Ritual festivala u Novom Sadu i Dub Lab večeri u Ljubljani. Kao support na stageu prikljucit će mu se Dubolik sa svojim live setom te Homegrown sound sa uvodnom selekcijom..

Brigadier JC je mladi francuski producent sa prebivalištem u Londonu.. Iza sebe ima nekoliko digitalnih izdanja kao što su “Down inna di ghetto” na Jarring effects labelu, Bounce back sa posljednjeg albuma Solo Bantona, Higher levels.. Nakon uspješne turneje po Brazilu, vraća se u London i osniva Roots factory label na kojemu očekujemo prvo izdanje koje se sprema za ovo ljeto!

youtube

soundcloud

Dubolik je već veteran na domaćoj dub sceni. Svirao je gitaru u hc punk bendu Radikalna promjena. Kroz godine njegov glazbeni interes proširio se na reggae i kasnije na dub i dubom inspiriranu glazbu. 2002. Sudjeluje u stvaranju Radikal Dub kolektiva, jednog od prvih hrvatskih dub sastava s kojima nastupa i kao off side projekt Radikal Dub Sound. Bavi se miksanjem i produkcijom glazbe, međuostalim je producirao izdanja Radikal Dub Sounda, te sudjelovao u brojnim drugim izdanjima kroz suradnje, remikseve, dub verzije… Trenutna okupacija mu je novi dub projekt imena Dubble u kojem nastavlja rad s Vanjom, članicom bivšeg sastava RDK, te nekoliko projekata vezanih za miks i produkciju.

youtube

soundcloud

Od 23h, Ulaz slobodan

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content