ATTACKOVA TVORNICA: RADIONICA DIZAJNA SVJETLA
04.-06.12.2023 OD 17.00-21.00
KLUB ATTACK

Autonomni kulturni centar kroz svoj program Attackova tvornica poziva vas na prijavu za radionicu dizajna svjetla. Radionica će se održati od 04.-06.12.2023. u klubu Attack, Pierottijeva 11, od 17.00 -21.00

Prijaviti se možete na radionicu ispunjavanjem upitnika na linku OVDJE!, zaključno do 2. prosinca i 18.00. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a broj polaznika/ca je ograničen.

S posebnim naglaskom na “oblikovanje svjetla” na ovogodišnjoj radionici ne bavimo se tehničkim dijelom scenske rasvjete. Želimo odgovoriti na pitanja bitna za sam umjetnički dio ove struke. Kako, gdje, koliko i možda najbitnije zašto. Bilo kakvo znanje o rasvjetnoj tehnologiji je dobrodošlo no nije nužno. Ovogodišnja radionica ima opušteni, kreativni i stvaralački karakter. Tako da dođite opremljeni idejama, vedrog duha i željom za timskim radom.

Prolazimo cijeli kreativni proces. Od dogovora, stvaranja plana rasvjete, fokusiranja i programiranja do finalnog proizvoda: našeg unikatnog “light designa”.

Voditelj radionice:
Andrija Santro (1989.) kroz više od 12 godina iskustva u svjetlosnoj podršci mnogobrojnim glazbenim priredbama, izvedbenim umjetnostima, izložbama i festivalima profilirao se kao dizajner svjetla s posebnim naglaskom na programiranje i upravljanje rasvjetom. Obilježen snažnom DIY etikom koju je izgradio na počecima tada skvotirane Medike, odlično savladava kompleksne tehničke izazove na terenu prema potrebama klijenata i suradnika. Brojne uspješno realizirane suradnje kao i pisanja o istima u medijima potvrda su njegove stručnosti i kompetentnosti u tom području. Kontinuirano kroz razne oblike tečajeva i radionica stečeno znanje rado širi u suradnji s Pogonom Jedinstvo, Urk-om i AKC Attack.
Među ostalim brojnim suradnjama ističu se ABOP, Kruder & Dorfmeister, Bad Daughter, Bucht der Traumer, BUG Future Show, Pussy Riot, Swans, Ben Frost, Algires, Kries, Cinkuši, Darko Rundek, Cirkpozor, DB Indoš, Faki Festival, Illectricity Festival, Kontejner, Lost Theory festival, Močvara, MoDem festival, Magic Box, Platforma, Pogon Jedinstvo, URK, We Love Sound, Žedno Uho i dr.
____________________________________________

Attackova tvornica financijski je podržana od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content