Suština pomalo zbunjujućeg naslova programa je takva da smo mislima već u ljetu, ali nismo zaboravili niti nadiruću scenu bendova koju ne smijemo niti trebamo zanemariti.
„ ” donosi na jednom kompilacijskom vinilu ponajbolje od domaćega nezavisnog terena, a u lajv izvedbi gledamo i slušamo:
Pokušali smo ugostiti naše drage dvorišne kolegice već više puta no uslijed nepopuštanja mjera i nekoliko odgoda, odlučujemo koncert održati u smanjenom kapacitetu, sjedeći jer „svirati se mora”. Drugim riječima, još jedan pandemijski spektakl se sprema.
ŽEN su provele u kombiju toliko kilometara stvarajući stabilan kult ličnosti gdje god da se pojave. Radijus kretanja im je do virusa bio velik nekoliko stotina koncerata i tisuće milja koje su ostavile za sobom, nudeći svijetu svoju viziju eksperimentalnog i nojzerskog post rocka. Stoga, pozdravimo naše junakinje još jednom jer nam kao i inače spremaju još jedan audio/video spektakl jer izašao im je remiksirani album starih uspješnica, kojega nisu imale prilike niti predstaviti kako spada!
S njima su i ###, instrumentalni nojzeri koji također nakon suše rifova dolaze s novim idejama, novim pobjedama i novim okrenutim križevima koji možda poteku niz rijeke! Njihov je rock također baštinjen u „post” formatima, s posve drugačijim okretom u buku. Energični i vječno nabrijani. Dio su šireg umjetničkog projekta tj. BAKA kolektiva i kao takvi svakako unikatna priča koju treba shvatiti.
Stoga, shvatite ozbiljno jer umiruću diskografsku sušu treba nadograditi s novim nadirućim bendovima i izdanjima koja trebaju prije svega Vašu podršku, kako bi od generacije bez refrena postali vidljivim sukreatorima glazbene scene.
S̲a̲t̲n̲i̲c̲a̲:̲
Ulaz: 19.30
###: 20.00 – 20.45
ŽEN: 21.00 – 21.45
Kraj: 22.00
!!!̌!!!
Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju svih prisutnih (ukoliko preostane karata ), na samom ulazu ćemo vam izmjeriti i temperaturu, te vas molimo na odgovorno ponašanje. Koncert je sjedećega karaktera uz odgovarajući razmak između posjetitelja/ica.
vas za održavanje distance te preporučamo nošenje maski. Ukoliko imate simptome predlažemo da ostanete kod kuće. Hvala na razumijevanju.
Program je sufinanciran putem natječaja „ ” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.
____________________
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack
www.facebook.com/ZagrebCallingLP/
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content