Ovogodišnju techno sezonu u zatvaramo 23.11. s programom Attack Elektron!, fokusiranim na mračnu, psihodeličnu stranu techna. Uz lokalne techno snage raznolikih backgrounda: Allana, Mormorsmora i Winpu, u goste nam dolazi i Pattern° iz Pariza. /// start 23:59 h /// upad 40 kn /// kraj 07:00 h Allan (Taman/KaosLab) Vinil entuzijast, preferira old school sound neovisno o žanru. Jedan je od osnivača splitskog KEND kolektiva i party serijala pod okriljem Kocke, nakon čega se upušta u razne žanrovske avanture. Kao dio aktualnog TAMАN crewa, te dalmatinskog KaosLab psy kolektiva organizira techno i psytrance događaje na području Dalmacije i Splita. Inače plovi kao trance, techno i electro – naut. U slobodno vrijeme krade san.
Pattern° (FR) Pattern° je dugogodišnji DJ i producent. Startao je u Parizu kao DJ i organizator  techno partyija u klubovima poput Rexa, da bi kasnije sa svojim techno live  actom nastupao diljem Europe (Fuse (Be), Berghain (De), Rex (Fr)…). Istovremeno stvara i druge projekte elektronske glazbe:  electronica/breakcore kao Paul Adikt, trip hop kao Lazy Lobsters i dub kao Genetik Dub. Trenutno završava samostalni dub album “Horror Fairytale” gdje surađuje s imenima poput Ras Tinny i Dub Engine, no istovremeno se pod novim imenom Pattern° vraća technu kao DJ i producent pripremajući novi techno EP. Mormorsmor (Živa Muzika/Tajga&Tundra) Kućni DJ kolektiva ŽIVA MUZIKA i član DJ dvojca Tajga&Tundra. Prvenstveno orijentiran na industrial inačice elektronskih žanrova, a za ovu prigodu na techno. Osnovna motivacija za predviđeni set temelji se slučajnosti, propustu i trošnim matričnim pločama.
Winpa (Insectik Records) Winpa je label menadžer Insectik Recordsa,organizator Hybrid partyja, ton majstor i stage manager na brojnim festivalima i u klubu Attack!. Iako kao  DJ primarno dolazi iz sfere psytrancea, u zadnjih godinu dana razvija i  afinitet za mračni, hipnotički techno, što će i pokazati u svojoj selekciji.
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content