ANCIENT TRIALS & IT’S ELECTRIC BOOKING presents: Tarot, Eisenhand, Death Racer

◆ Tarot ◆ Heavy Rock, Australia
hcrtarot.bandcamp.com/
Iz dalekog Hobarta dolazi udar nostalgije. Mistična atmosfera nit je vodilja cjelokupnog Tarotovog opusa. U njemu ne skrivaju naklonjenost heavy rock velikanima poput Uriah Heepa, WIshbone Asha i Pagan Altara, no usprkos soničnom hommageu dobrano su utabali svoj put kao legende underground heavy rocka.

Na ovoj turneji predstavljat će novi album “Glimpse Of The Dawn” koji izlazi 12. travnja te će sa sobom imati merch i nosače zvuka. Podržite bend!

◆ Eisenhand ◆ Old Heavy Metal, Linz
eisenhand.bandcamp.com/
Ne zaboravi udarac Željezne ruke. Sirova i nepredvidljiva heavy metal sila iz Linza već prvim riffom lagano grije krv sveprisutnih. Fanovi Brocas Helma, Gotham Cityja, Misfitsa i Dead Moona dolaze na svoje.

Crush the ancient symbols – the only way to light!

◆ Death Racer ◆ Divljački Black/Speed Metal, Linz
dyingvictimsproductions.bandcamp.com/…/death…

Zvukovi zlatne ere Formule 1 kriju se u kricima Death Racera. Prodornost V8 motora, istrošene gume i košmar na radiovezi nagovještaju još jednu smrt na trkaćoj stazi. Nezaustavljiva visokooktanska speed metal mašina protutnjit će zagrebačim podzemljem i za sobom ostaviti samo prašinu.

Karte u pretprodaji 13, na ulazu 15 eura.
Raise your fists up high!
Gnjev i Hellhänner
—————————
Ancient Trials je program Autonomnog kulturnog centra i financijski je podržan od strane Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo i Zaklade Kultura nova.
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content