ULAZ BESPLATAN
UTORAK 07.12.2021 KLUB ATTACK/GALERIJA SIVA
Kraj je godine i ovaj mladi svestrani autor (Pavle Kocanjer) treba ispustiti svoj ventil i pustiti vjetorve na slobodu, vjetrove koji se skupljaju već godinama (i bome ih ima puno) – kako bi mogao napraviti mjesta za nove!
Unazad par godina još intenzivnije no prije, bavi se fotogarfijom, snimanjem i glazbom te nije siguran kako drugačije prezentirati sve projekte nego na jednom mjestu. Pomozite mu riješiti se starih radova kako bi mogao raditi nove i nabacite koju donaciju da može napravit još brdo fanzina. #DIYorDIE
Galerija Siva:
cash and carry izložba svih njegovih fotografskih radova; printeva s faksa, uokvirenih fotografija, povećanja iz tamne komore, razglednice, naljepnice, merch nekih projekata (majice, cekeri, bedževi) i najrecentniji fotografski fanzini, kojih je do sada napravio već preko 10 različitih. Sve to biti će izloženo na jednom mjestu i na donacije – nitko ne smije otići kući praznih ruku.
Dok se razgledavaju fotografski radovi, moći ćete vidjeti njegov projekt akustične glazbe Park Sessions, koji će se projicirati u galeriji. Park Sessions projekt je koji postoji već preko 8 godina i snimljeno je preko 140 video uradaka, ako još ne znate o čemu se radi, vidjet ćete tamo!

Klub Attack:
Kako sama izložba ne bi bila previše dosadna, u isto vrijeme u klubu ćete moći baciti pogled na njegove najrecentnije filmove koje je radio kao snimatelj i neke kao redatelj:
Rakete (r. Saša Poštić, Pavle Kocanjer; igrani, 20’; 2021.)
“Sparina je u zraku. Sparina kola krvnim žilama. Nedostatak zraka u plućima tjera Peru na prelazak granica. Hoće li uspjeti poletjeti?”
Film je imao premijeru na Zagreb Film Festivalu u programu kockice.
Životinja (r. Saša Poštić, igrani, 26’; 2021.)
“Nešto se dogodilo. Netko je reagirao. Reakcija rezultira promjenom života umiješanih u događaj.”
Film je imao premijeru na Danima Hrvatskog Filma.
Preko Puta (r. Pavle Kocanjer, dokumentarni, 11’; 2016.)
Dokumentarni film o susjedima koji ne znaju da su snimljeni. Film je imao premijeru na Danima Hrvatskog Filma (2017. valjda)
xYUGOx (r. Pavle Kocanjer, dokumentarni, 10’; 2020.)
Dokumentarni projekt o hardcore punk glazbi kroz straight edge, na području bivše Juge. Bit će prikazana jedna od pet epizoda serijala, kao najava za cjelovečernji dokumentarni film na kojem još uvijek radi. Serijal je bio objavljen na YouTubu za vrijeme crowdfounding kampanje, sada više nije javan zbog prijave projekta za sredstva.
Samotan – Left to Starve (r. Pavle Kocanjer, igrani glazbeni spot, 14’; 2021.)
Za kraj večeri ide premijera spota pjesme Samotan benda Left to Starve kojeg je i sam Vjetroslav član. Osim premijere spota, to će biti i premijera i prvo slušanje njihove pjesme s nadolazećeg albuma Vapaj za mogućim, koji je još u fazi mixa i masteringa – dođi pogledat ovu ekskluzivu!
FB: bit.ly/3IMn004
******************************************************************************
❗️VAŽNO❗
#covidsafeevent
Molimo vas da tijekom eventa nosite maske, svima koji nemaju maske na ulazu bit će dodijeljene te vas molimo da držite distancu.
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content