AKC ATTACK i VELIKI ODMOR predstavljaju:
⚡ SUBOTA, 6. 4. // UPAD 5€ // Izložba / DJ / Bendovi ⚡

 

Pridružite nam se 6. 4. na festivalu Veliki odmor, u potpunosti organiziranim i provedenim sa strane srednjoškolaca. Uz pomoć radionica za stjecanje vještina u području organizacije i realizacije glazbenog eventa, naučili smo o osnovama kulturne produkcije i dizajnu plakata te pripremili za vas najluđi festival ovih proljetnih praznika. Održat će se u prostorima AKC Attack te ćete moći ćuti od rocka, metala i hip hopa zahvaljujući sljedećem lineupu:

 

NEKROFILANE PAPRIKE

Nekrofilane Paprike nisu klasičan rock sastav. Zvuk im se gotovo ne može opisati no varira od ska i funka pa sve do različitih pod žanrova smrtnih i brzih metala. Glavni cilj im je nasmijati publiku no to sa svojim humorom na stageu gotovo uvijek i uspiju. U zadnje vrijeme su bili veoma neaktivni no 6.4. svirkom u Medici Paprike se napokon vraćaju natrag na scenu.

IG: @nekrofilanepaprike.official

YT: m.youtube.com/watch?v=WosGlp7Bh8s

 

ELIZABETA BAM

U veljači 2022. godine u Zagrebu se okuplja skupina mladih glazbenih entuzijasta i započinje sa zajedničkom svirkom i s razmjenom glazbenih ideja. Godinu dana kasnije, odlučuju posve prigrliti teatar apsurda oko sebe i u sebi pa svojemu bendu daju ime Elizabeta Bam prema istoimenom avangardnoj drami Daniila Harmsa. U zvuku benda čuje se raspon od funka do alternativnog rocka, a u tekstovima progovaraju o problemima s kojima se susreće suvremeni čovjek.

IG: @elizabeta.bam

 

MV9MANE + TORANINM (UROBOR)

MV9MANE je 15-godišnji reper, producent i DJ koji iza sebe ima 2 singla, “Ljeto” i “Sačekuša”, te dolazi nastupati u promociji svojeg nadolazećeg albuma “Godina bez hrane”

IG: @mv9vrline

YT: youtu.be/3FR9n6_RO_4?si=4gKiQLuIC9NybIcu

 

D.

D. je bend. Ime im je isto kao i glazba, može biti i značiti bilo što. Inspiracije im dolaze iz svih vremenskih perioda i dijelova svijeta te ih kombiniraju u jedinstvenu cjelinu. Nastupi puni hipnotičkih jammova i improvizacije čine svaki trenutak proveden na koncertu unikatnim.

YT: youtu.be/PJ9LL8FvN5o?si=q53MbdOAjRZUETSR

 

GROOVE PLAYAZ

Poznati zagrebački crew Groove Playaz bave se skoro zaboravljenim zanatom turntableizmom. Krenuvši od zajedničke ljubavi prema vinilu, rakiji, pivu i dobrom grooveu okupili su se na DJ radionici by DJ Venom. Toni&Zub, kompići su iz Zagreba i držat će beat živim čitavu večer.

IG: @grooveplayaz.crew

SC: m.soundcloud.com/vikendasi110

 

BOLEST

Reper koji je prije 11 godina izbacio svoj debitantski projekt Bolesničko Pomazanje te je gostovao na pjesmi poznate grupe KUKU$ Klana “Moja Aura”. Na festival dolazi s još tri albuma od kojih je najnoviji „Vuk Haler“ iz 2023. godine.

IG: @doktorbolest666

 

PENDREK

Pendrek je reper, voditelj, organizator i hip hop aktivist iz Zagreba. Član je zloglasnog hip hop kolektiva 40industry te suorganizator i host kultnih “Rap Slušaonica” u zagrebačkom klubu Masters. Vodit će program cijelu večer a imat će i kratki nastup za zagrijavanje. Izvodit će svoj album „Hitovi I Himne“ te svoj najnoviji singl „Šigurno“ koji je izašao u ožujku ove godine.

IG: @pendrek_40

 

Dizajn vizuala 🎨 Roko Jurišić (polaznik radionice izrade plakata/vizuala) + Marko Hudek (polaznik radionice kulturne produkcije)

___________________________________
Festival Veliki odmor financijski je podržan od strane Ministarstva kulture i medija RH i Zaklade Kultura nova, dok su radionice realizirane se kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od strane Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba- Gradskog ureda za kulturu,međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo i Zaklade Kultura nova

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content