AKC Attack i Veliki odmor predstavljaju:
DAMNE VULOE & FLOW

U sklopu festivala Veliki odmor u Galeriji Siva izlagati će Damne Vuloe i Flow, umjetnici iz Zagreba koji su svoj put započeli crtanjem tijekom školskih sati.

Damne Vuloe svojom izložbom izlaže poruku: ,,Možeš li provesti svoj dan bez mobitela?” Probaj izazvati sam sebe. Ljudi ne obraćaju pažnju na to što se događa oko njih, samo bulje u ekran. Budi drugačiji od drugih.

Flow donosi raznobojni svijet grafita i spray arta kako bi ljude privukao i zainteresirao za grafite i umjetnost jer smatra da boje i kreativnost usrećuje ljude makar imali loš dan.
Izložbu je moguće pogledati 6. travnja od 19:00 u skolpu festivala Veliki odmor, u potpunosti organiziranim i provedenim od strane srednjoškolaca/ki.
___________________________________
Festival Veliki odmor financijski je podržan od strane Ministarstva kulture i medija RH i Zaklade Kultura nova, dok su radionice realizirane se kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od strane Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba- Gradskog ureda za kulturu,međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo i Zaklade Kultura nova
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content