Subscena predstavlja:

Večer urbane poezije
Infoshop Pippilotta, Pierottijeva 11
15. lipnja 2023 u 20:00

Proljeće je u punom zamahu, ljeto nam je iza ugla. Imamo još jedno veselo okuljanje spontanih i dragih, živih i kreativnih ljudi. Osigurajmo jedni drugima da se izrazimo, odrazimo, zarazimo i prenerazimo i zajedno napravimo još jedan open mic happening! Nemojte zaboraviti na vama je što ćemo napraviti – hoćemo li više stand up, hoćemo li više poezije, hoćemo li više muzički jammati – dođite, idemo dalje !!
__________________________________

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa.

Cjelogodišnji izvedbeni program SubScene počiva na lokalnim, regionalnim i međunarodnim autonomnim, ne-institucionalnim i tržišno neopterećenim produkcijama, koprodukcijama, gostovanjima te rezidencijalnim boravcima umjetnika/ca i umjetničkih skupina.
Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, međunarodnu suradnju i civilno društvo, Ministarstvo kulture i medija RH, Zaklada Kultura nova i Nacionalna Zaklada za razvoj civilnoga društva.
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content