Večer urbane poezije: Open mic night
AKC Attack, Infoshop Knjiznica Pippilotta @ četvrtak 06.04.2023. u 20:00 h
Zora rudi, sunce se budi, izađimo iz jazbina i budimo ljudi!
Dobrodošli u još jedno proljeno buđenje i života nuđenje. Vrijeme je da nam kreativa procvijeta i da budemo dobra djeca ovoga planeta. Okupimo se zato u što većem broju, i nek svako ponese pjesmu, šarenost i energiju svoju. Okvir za to zbivanje bajno, nastanjen je u Medici trajno u obliku Večeri Poezije, nek izađu naše fantazije. U obliku Open Majka nek iz nas izađe sve, i nek budemo tu jedni za druge, zajedno preko oblaka do duge! 🙂
________________________________________________________________________________________________________
SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa.
Cjelogodišnji izvedbeni program SubScene počiva na lokalnim, regionalnim i međunarodnim autonomnim, ne-institucionalnim i tržišno neopterećenim produkcijama, koprodukcijama, gostovanjima te rezidencijalnim boravcima umjetnika/ca i umjetničkih skupina.
Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklada Kultura nova i Nacionalna Zaklada za razvoj civilnoga društva.
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content