Večer urbane poezije

⏱️ srijeda 1.12. od 20.00 sati
📌 Infoshop Pippilotta

Evo nam još jedne prilike da zajedno pružamo protutežu sivoj i sumornoj stvarnosti, bivajući šareni, protočni i veseli! Kao i uvijek mjesto događanja je Infoshop, a događaj događanja Open Mic. Sve je dobrodošlo: poezija, stand up, spoken word, ako ništa drugo barem doći pred mikrofon i podijeliti sa svijetom, tko smo, što smo i kako smo, sve može 🙂
Dođite i budite dio emotivne fluidnosti koja nam svima treba da budemo fluidni.
Pusa i vidimo se !!!!
Pridružite nam se na zagrijavanju 23.11. u 16.00 na radionici Open Mic fanzina:
📌 fb.me/e/2ux7pJPRg
__________________________________
SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa.
Cjelogodišnji izvedbeni program SubScene počiva na lokalnim, regionalnim i međunarodnim autonomnim, ne-institucionalnim i tržišno neopterećenim produkcijama, koprodukcijama, gostovanjima te rezidencijalnim boravcima umjetnika/ca i umjetničkih skupina.
Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, međunarodnu suradnju i civilno društvo, Ministarstvo kulture i medija RH, Zaklada Kultura nova i Nacionalna Zaklada za razvoj civilnoga društva.
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content