VEČER URBANE POEZIJE (vol. 3)

ČETVRTAK 17.02.2022. OD 20.00

INFOSHOP KNJIŽNICA PIPPILOTTA (Pierottijeva 11)

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na Večer urbane poezije u četvrtak, 17.02.2022. od 20.00 u Infoshop/knjižnica Pippilotta, Pierottijeva 11.

Došao je još jednom taj trenutak da se po treći puta nađemo, otvorimo dušu jedni drugima, podjelimo emocije i progovorimo o tome što nas sve u životu ili tišti ili ushićuje ili i tišti i ushićuje. Pravila su ista: USTANI IZ STOLCA! Dođi na scenu i podijeli s nama svoje uratke, bila to poezije ili glazba, spoken word ili mala glumačka etida – sve je dobrodošlo! Dođite jer vas mi željno iščekujemo i veselimo se novim poetičnim avanturama.

Ukoliko se želite predstaviti svijetu kroz našu večer, prijavite se ispunjavajući ovaj kratki upitnik:

forms.gle/EjbwgTmd79Y7BycK9

Voditelj večeri : Neven Aljinović Tot (autor filmova Izgubljeni 3,2,1)

*Šank u klubu Attack biti će otovoren od 19:30h

********************************************

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa.

Cjelogodišnji izvedbeni program SubScene počiva na lokalnim, regionalnim i međunarodnim autonomnim, ne-institucionalnim i tržišno neopterećenim produkcijama, koprodukcijama, gostovanjima te rezidencijalnim boravcima umjetnika/ca i umjetničkih skupina.

Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklada Kultura nova i Nacionalna Zaklada za razvoj civilnoga društva.

www.facebook.com/subscena/
Event: fb.me/e/277bZyKUj

[17.2.2022. / ČETVRTAK / 20h – 00 h / ULAZ SLOBODAN / AKC ATTACK]

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content