Subota, 6.7.2019., 20:00
Dvorište AKC Medika (Klub Attack!), Pierottijeva 11, Zagreb
ulaz slobodan

Povodom predstavljanja svog novog zbornika „TEBI U LICE“ u goste nam dolaze članovi grupe „Poezin“ iz Srbije: Radovan Božović, Nenad Ignjatović, Simonida Banjeglav, Đorđe Đorđević i Milan Mijatović.

Dinamičan poetski izričaj ovi će slameri isporučiti kroz četiri kruga u kojem svako izvodi po jednu pjesmu u obliku performansa (i to bez šalabahtera)! Na pola programa kratka glazbena pauza za prijeko potrebno osvježenje. A za kraj, možda čak i nema kraja jer, citiram: Ako se dopadne publici, idemo na produžetke kao u fudbalu… ;)

Dođite i provjerite kako diše te što nudi slemerska scena iz komšiluka!

* * *

Večer slam poezije dio je SubScena programa.

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode AKC Attack i Udruga Cirkorama unutar Autonomnog kulturnog centra Medika, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa. Projekt financijski podržavaju Grad Zagreb, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, te Zaklada Kultura Nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva koje podržavaju rad AKC.
attack.hr/subscena/

www.facebook.com/events/747281495730474/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content