UNIDAD IDEOLOGICA (Bogotá)
Još jedan u nizu hardcore punk bendova iz Rat Trap kolektiva, s tim da se Unidad Ideológica najviše oslanja na narašpano zvukovlje 80-tih godina istesano u Skandinaviji i Japanu. S druge strane, neosporno je da nose neki svoj pečat što je zapravo odlika svih bendova iz prije spomenutog kolektiva. Iza sebe imaju mini LP na La Vida Es Un Mus recordsu, a na jesen bi trebao zasjati i novi materijal. Prepustite se tornadu.
ALAMBRADA (Bogotá)
Jedan od slasnih plodova nastalih za vrijeme lockdowna je Alambrada, što režeća, što rezajuća hardcore punk sila koju bi mogli opisati kao fuziju munjevitih 80’s USHC bljeskova poput Deep Wound, Jerrys Kids i Koro, kolumbijskih manijaka HP.HC i solidne doze sloppy ludila kojeg možemo osjetiti u ranom talijanskom hardcoreu. Prije tri godine na američkom labelu Unlawful Assembly izbacili su 7″, a ovaj gig im je ujedno promocija nove ploče na Autsajder produkciji. Žoharica HC!
Ríos De Sangre 12″ (A strana)
www.youtube.com/watch?v=oRhd_2QlRas
AYUCABA (Barcelona)
Bend sastavljen od panksa iz različitih zemalja Južne Amerike okupljenih oko barcelonskog Otro Futuro kolektiva. Poduža je lista bendova u kojima članovi također drndaju, no spomenuli bi svakako Lumpen, Muro, Inyección i Irreal. Ove zadnje ste prošle godine imali prilike gledati na gigu u Klaonici, vanserijskoj gigčini na kojoj smo dobili par demo tejpova Ayucabe uz najavu da bi bend rado svratio nagodinu do Zagreba. Ako vas rajca metalizirani hardcore s pogledom na Japan, latino punk, a ne bježite od heavy metala, Ayucaba je svakako bend za okrenut si rundu i počastit se.
INDIKATOR B (Zagreb)
Nakon petogodišnjeg hiatusa i male izmjene u postavi, bend kreće s probama i krajem prošle godine snima četiri nove stvari za 7″ kojeg će promovirati na ovom gigu. Isprepliću primitivu i melankoliju uz jak zagriz asfaltnog sivila.
VRATA 20:30 / UPAD 8 EUR / ZA MLAĐE OD 18 GODINA DŽABE UPAD
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content