DIY PUNK JURIŠ

SUB, 22.6. // 19:00 – 00:00 // Besplatan ulaz

Ususret rezultatima izbora EU Parlamenta vidimo kako je fašizam i dalje sveprisutan u svim slojevima društva, a DIY Punk Juriš se vraća kao barem jedan od dogovora i podsjetnik da borba još traje dokle god ima borkinja i boraca! Drugovi sa svih strana regije dolaze u naše malo dvorište da zajedno zapjevamo za još jedan Dan antifašističke borbe!

STATICO (Beograd)
staticobghc.bandcamp.com/

Stara garda koja se od fastcorea preko shoegazea ponovo vratila nabrijanom hardkor pank zvuku, a mi koristimo svaki priliku da ih ponovo vidimo u našim krajevima. Cca 20 min i nemaš ti tu kaj, direktiva u cufa.

Nova lica iz Ljubljane s friškim materijalom koji se još nije ni ohladio dolazi u grad po prvi puta. Prljava pankčina mladenačke energije i
Plešemo, plešemo vsi
Vsak v svojem ritmu
Vsak po svoje!

Čak 7 godina je prošlo od kad je pulska grind/death mašinerija zadnji put španala po Attacku, a s novim materijalom došlo je i vrijeme za povratak.
Treba nešto i za one koji ipak to vole malo tvrđe! Nema hita bez blast beat-a!

Poznato je da pulski bendovi ne izlaze iz grada ako ne napune kombi, pa evo nam još jednih starih legendi u novom ruhu s još jednim novim izdanjem! Ljubitelji top rock riffovlja u pank kaputu pripremite kažiprste, dignute usne i namrštene face odobravanja uz pivu u ruci i kimanje glavom. SUCK MY FINGERS WHILE I PLAY ROCK N ROLL (tako nešto kažu liriksi)

Kako to inače biva, i ove godine upad je besplatan!

SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content