Nakon otvaranja sezone u Mastersu na red napokon dolazi događaj koji je dugo u planu i kojem se jako veselimo. Naime radi se o prvom U/offu gostovanju, te nama jednom od najzanimljivijih imena na sceni zadnjih godina- produkcijskom i dj tandemu Glaskin koji nam dolaze iz Minhena da nam deliveraju taj opasni techno i electro… kojeg volimo…
Za one koji ne znaju, radi se o opasnoj bavarskoj braći rezidentima minhenskog Blitz cluba o kojima ćemo i imamo puno za reći u nastavku opisa artista.

Ovom zgodom za local support zaduženi su U/offu rezident i glavni krivac samog gostovanja Grumen koji je zadužen za potpalu i zagrijavanje atmosfere za minhenski duo te gospodin Kommoda, zadužen za closing duties, a koji čini 1/3 notornog splitskoga kolektiva Taman koji uvijek dostavlja zvuk kojeg volimo i poštujemo..
Da ne duljimo previše, očekujemo najopasniju U/offu epizodu do sad. Velika nam je čast ugostiti Glaskin te je ovo veoma važan event za daljnji rad i planove vezane za tekuću sezonu u kojoj planiramo puno toga.
Ovo definitivno nije događaj za propustiti!

Nešto više o gospodi ispod pulta:
Glaskin, Blitz club/Yael Trip records,Munnich
Iza aliasa Glaskin kriju se braća Jonathan i Ferdinand iz Minhena koja u kombinaciji čine ubojiti produkcijski i dj tandem. Rezidenti su kultnog Blitz cluba u Minhenu te vlasnici Yael trip record labela na kojem možete naći većinu njihove diskografije. Poznati su po svom osebujnom načinu produciranja i puštanja tvrđeg electra i techna. Izlazili su dva puta na legendarnoj Fabric series mix kompilaciji (2016 by Scuba i 2019 by Amelie Lens ) zatim se dešava niz EP-eva koji plijene pozornost cijele scene i dolaze do renomiranih dj-a kao npr: EtappKyle, DariaKolosova, Bambounou, Nastia, Amelie Lens i mnogih drugih etablirajući Glaskin kao producente koji operiraju na visokoj razini. Godine 2019 pridružuju se njihovoj prvoj agenciji “The Bliss Office” što ih dovodi do prvih internacionalnih nastupa i zatrpanog booking rasporeda. Također su dio promotorkog tima dvaju Munich-based festivala “Back to the woods” i “Schall im Schilf” koji okupljaju oko 10 tisuća posjetitelja. Glaskini su u zadnjih par godina imali prilike nastupati s imenima kao što su: DJ Rush, Etapp Kyle, Elli Acula, DJStingrey, Ameli Lens, DrRubinstein, Courtesy, Fjaak, TheHorrorist, Macel Dettmann, Skee mask, DjRum, Helena Hauff, itd te u mnoštvu bitnih klubova kao što su: KompasClub(Gent),Thuishaven(Amsterdam), Toffler(Roterdam), Fabrik(Madrid), Port2Port(Tel Aviv), RSO.(Berlin), De Plas(Belgija), Renate(Berlin) i mnogi drugi. S konstantno naprednim zvukom i hektičnim rasporedom releaseova, Glaskin nastavljaju svoj napredak kao jedni od najuočljivijih mladih aktera njemačke tehno scene.
Kommoda (Taman/St)
Ovaj momak dolazi iz Splita i dio je kolektiva Taman koji nam redovito dostavlja zvuk kojeg volimo. Antonio je svoj dj put započeo u zloglasnoj splitskoj Kocki gdje se pekao zanat, a nakon par godina se preselio u Zagreb te nastavio dobro peštati po raznim klubovima i festivalima. Imali ste ga priliku slusati na Blast festu, River-u, Surogatu, Mastersu, Crkvi, Aurori, Sound factory-u, Funku, Nigdjezemskoj, Klubu Kocki itd. Svakako opasan i dobrim trakama opasan disco jockey. Osim klubova u RH može se pohvaliti i gostovanjima u Oslu i Nišu te Novom Sad… U zadnje vrijeme radio je i produkciju koja obećava.
Grumen (U/OFFU)
Mladić iz Šibenika sa zagrebačkom adresom par godina je aktivan na underground sceni kroz koju je imao priliku vrtiti na raznim mjestima i festivalima te ostaviti trag… Dugo poznat po masnim dubwise/dubstep/stepper setovima… Odnedavno otplovio u more elektronske glazbe te vrti većinom electro breakbeat i techno. No voli šarene setove pa možete očekivati svašta… Ovog momka krasi wide range pristup puštanju glazbe no ponekad se i ukalupi ako za to osjeti potrebu. Imali ste ga priliku gledati i slušati u raznim varijacijama na Blast festu, Seasplash-u, Escape the city Festivalu, Akc Attacku, Soundfactory-u, Ravevolks event (Berlin), Funku, Mastersu, Klubu Kocki itd. Osim Dj-inga i promotorskog dijela u zadnje vrijeme posvećuje se produkciji čije plodove još čekamo.
Visuals: Mila Skalić as always.
Start: 22h
Upad: 100Kn/13,33€
Lokacija: Akc Attack
See ya in front of the speakers!
love from U/Offu team!
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content