THE ESTRANGED (Portland, SAD)
Zanemarimo portlandiju i hipsterštinu, nego se sjetimo da su iz sumraka američkog sjeverozapada došli i legendarni Wipersi, čega se bogme jako dobro sjeća i portlandski trio The Estranged.
U vrućini ljeta dođite u mrak Medike, i pustite da vam post punk melankolija smrzne srce i provoza vas jesenskim kišnim cestama. Volite li uz to The Cure, Joy Division i Hot Snakes, tim bolje.
www.myspace.com/theestrangedpdxhotmailcom

XAXAXA (Skoplje, Makedonija)
Prije portlanđana, skopaljski trio XAXAXA promovira ploču prvijenac “Tango Revolucioner” u izdanju Doomtown recordsa. Trojac instrumentalista, iz svima vam poznatih Bernays Propaganda, se vraća u iskreno doba žestokih emocija i zvuči kao križanac Rites Of Spring i Husker Dü. Ne propustiti!
xaxaxa.bandcamp.com/

SHOOT ME WENDY (Zagreb)
Večer će otvoriti bend iz Zagreba, osnovan 2003. godine koji je započeo kao melodični punk rock band sa dva ženska vokala, da bi se nakon nekoliko izmjena članova stilski usmjerio prema powerpop/post punku.
Glazbu im karakteriziraju žestoki gitarski rifovi, melodičan bas i dva ravnopravna vokala koja bend čine prepoznatljivim i drugačijim.
www.myspace.com/shootmewendyband

VRATA 21H, KONCERT 22H, UPAD 30 KN

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!