Rijetko kada plešemo u ponedjeljak. Taj osjećaj mahom ostavljamo za vikend kako bi se opustili i nakratko zaboravili na nedaće koje nas tište. Ipak, mi smo se prisjetili da bi možda ipak mogli malo plesati i u ponedjeljak?! Stoga techno za sam početak tjedna:
____________________

Mazut + DJ Extinction
3.6.2019
21.00h
____________________

MAZUT (Warsaw, PL)
www.facebook.com/mazutnoise
mazutnoise.bandcamp.com

Mazut znači obilje šarenih efekata, tipkovnicu s igračkama, prijenosno računalo, vintage radio prijemnike, diktafone, magnetske vrpce pronađene među smećem ili kupljene na buvljacima, Unitra kasetofon, sampleri, sintesajzeri, bubnjevi. U svojim uvijek improviziranim i stoga neponovljivim djelima, članovi benda istražuju tamne i pljesnive teritorije minimalističke glazbe, gdje se prljavi i sirovi lo-fi techno isprepliće s industrijalom. Otvarali su za Perturbatora, Martial Canterela, Xeno & Oaklander, Wolf Eyes, Youth Code i mnoge druge…

DJ Extinction (Zagreb, Hr)
Nekoć hardcore punk radikal, danas zaljubljenik u tvrdi techno. Prodao je gitaru te kupio kontroler s kojega vješto manipulira elektro zvukom. Kako će to ovog puta izgledati?! Ostaje na nama da čujemo!

Satnica:
Ulaz: 21.00
DJ Extinction 21.00 – 22.30
Mazut: 22.30 – ???

Ulaz: DONACIJE
*neke troškove svakako imamo. Znamo da ponedjeljak nije za party, stoga će svatko dati onoliko koliko može*

____________________

www.attack.hr
www.facebook.com
www.instagram.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content