U suradnji sa To Be Punk.Festival. ekipom, na sunčano subotnje predvečerje dan nakon istoimenog festivala, dovodimo Vam sljedeće slastice iz izloga:

YOUTH AVOIDERS (hc punk | Paris)
Tko ih je propustio 2013. u Grey Roomu te 2017. u Močvari, neka ne fula treću sreću da upozna svoj najdraži bend. Ova pariška garažna hardcore punk četvorka predvođena karizmatičnim Chrisom na vokalu, upogonjena britkim clean gitarama te suludom “bubanj niz stepenice” ritam sekcijom natjerat će vas da si prolijete pive po leđima i skupljate duhan s poda koji vam konstantno ispada iz rizle jer vam se noge mrdaju.
Dan prije slijeću na Franju Tuđmana, ukrcavaju se Kurvama u kombi za Novi Sad, sviraju festival, opet kombi za Zagreb, gig u Attacku. Tko preživi svirat će.
youthavoiders.bandcamp.com/
www.facebook.com/YouthAvoiders
youthavoiders.free.fr/

ASPHALT (Toulouse) Garažna rnr mišolovka

Zarazno melodični ROŠTenrol garažni hračak u facu koji smrdi na pokvarenu pivu ukradenu iz kvartovskog kioska! Rupa nastala maničnim udarcima metlom o strop kroz koju je sa tulumčine iznad propao raščupani dud u spišanom kožnjaku. Mamurno valjanje u sunčanim cvikama na flekavom madracu pored kojeg tranzistor žvače traku od Charlie And The Moonhearts. Asphalt je ona izgubljena tenisica u izlasku koji je trajao 48 sati za koju se prolaznici pitaju kako je završila na vrhu rasvjetnog stupa!
Bandcamp
asphalttoulouse.bandcamp.com/…/do-you-understand-me…
Youtube
www.youtube.com/watch?v=A2RSoJWCX6Y

KURVE (hc / d-beat / rnr | Zagreb)
Hc d-beat rnr bend iz Zagreba. Bit će ploča napokon te vjerojatno još pokoje iznenađenje.
kurve.bandcamp.com/album/na-obali-sre-e
youtu.be/Sa9xMh_jXHU

EKE BUBA (speed punk | Zagreb)
Miljenici Zagrebačke adrenalin – junkie publike. Za sve koji vole brzinu, bungee jumping sa ribičkog štapa i vlak smrti u Gardalandu. ne treba posebno predstavljati, dovoljno je reći da ponesete extra vezice za tenisice.
S/T EP (2018) youtu.be/zV5FzUXG-uY
live from San Antonio youtu.be/awxQJWF4dhU

Start 21:00
40 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content