vriit w/Team Gina akc medika 11.10.09.

Na svojoj prvoj evropskoj turneji Team Gina dolaze u Zagreb proslaviti Coming out day i dobro se zabaviti. Inače dosadno nedjeljnoveče namjeravaju pretvoriti u dobar subotnji izlazak pun plesa i pričao cicama. Gina Bling i Gina Genius dinamični su hip-hop duo koji jeodlučio sve svoje znanje o pop kulturi i treši sintovima iskoristiti usvrhu promiviranja kvir prava, kvir seksa i ljubavi prema butch curama.Prebrutalan za Blackout Radija 101, previše radikalan za TjedanSuvremenog Plesa, Gine imaju nastup koji se jednostavno ne smijepropustiti. Njihov sljedeći koncert u Zagrebu bit će u Areni i teško daće se moći ponoviti prisna atmosfera manjeg kluba kakva nas očekujesada.

Team Gina su najbolja grupa iz Seatllea još od Nirvane, rekli biljudi koji ne znaju da Nirvana zapravo i nije iz Seattlea nego iz selado. Uz dobru glazbu, divlje i angažirane tekstove te ajrobik pokretekoje je korisno znati, Team Gina nisu samo zabavne nego i poučne. Andthey’re here to kick it with you!!

vrata 21h / koncert 23h
karte se mogu kupiti u mami od ponedjeljka po cijeni od 25 kn. na ulazu su 35.

www.myspace.com/teamgina
www.youtube.com/watch?v=JfQ_ptzFv7M

vriit je najopakija drone metal slušaona za kvir populaciju ikada!!! od death cab for cutie do opakih duplih bas pedala la roux, imicachu, jer je hella cute

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content