Turistička zajednica Attack predstavlja uplakan i brz gig:

SUMMER SAD STORIES
15.8.2020.
30 kn

Sezona se vuče s noge na nogu, ali to ne sprječava naše češke i slovačke turiste da preplave našu betonsku plažu u centru grada. Dvorište Medike opet postaje top destinacija za ljubitelje tugaljive muzike, vodenih melodija i sunčanih vriskova.

Na betonskim obalama zabavljati će vas klape:

ZMAR (Prag, Češka)
Japanke su na nogama, pive u cekeru, a ručnik bačen preko ramena. Dolaze najdraži turisti po prvi puta u Zagrebu predstaviti svoju kombinaciju skrima sa puno post i black metal utjecaja.

www.zmar.bandcamp.com

Shallov (Bratislava, Slovačka)
Još jedna klapa istočne europe dolazi osunčati svoja planinska leđa. Trio koji uz skrimo vrištanje voli ubaciti post rock melose ponovo dolazi na naše tlo.

www.shallov.bandcamp.com

Mališa Bahat (Krčmetina, Hrvatska)
Iz kafanskih rupa središnje i sjeverne Hrvatske, turistički kvartet se vraća u domaću luku. Ovo će biti službena promocija splita koji su izali sa kolegama ZMAR (vidi prvi bend) i bit će nabavljiv u fizičkom izdanju u obliku 7’’, a možda i zadnji koncert prije povratka u lockdown i rada na albumu.

www.malisabahat.bandcamp.com

Path of Cestoda (Mrežnica, Hrvatska)
Ovi mladići će uvijek odabrati gemišt ispred bevande, slap ispred koraljnog grebena i mrežničku grud ispred Jadranskog mora, ali dok je u pitanju muzika ponosno će se pridružiti melosima i temama koje tište dušu. Dugo ih nismo vidjeli na našim vezovima pa je došlo vrijeme da to promjenimo.

www.pathofcestoda.bandcamp.com

🚨🚨 VAŽNO 🚨🚨
Događaj se održava na otvorenom, u dvorištu Medike. Ipak, ne želimo ograničavati broj ljudi, te sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju sudionika koja će se nalaziti na ulazu!

Koncert počinje i završava u navedeno vrijeme. Nemojte kasniti! Satnicu objavljujemo naknadno.

—————————-
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content