SUBOTA, 29.08.2020, 18.00h
0 kn
DVORIŠTE MEDIKE

Dolazi nam jesen, neizvjesnija od bilo koje prije.. Dok još možemo iskoristiti toplije dane i bablje ljeto, pozivamo vas na novi ciklus programa Drugačija glazba.
Ovaj puta uz ambijent i chill zvukove povest ćemo vas u posjetu indijskom potkontinentu. Obujte svoje najbolje plesne papuče, jer možda bude magičnih tepiha i boliwooodskih koreografija.
Drugačija glazba,u subotu 29. kolovoza 2020. od 18 sat. Kroz ovu tematsku večer vodit će vas Indra, M.I.L.E, Jarunsky i Chillin Glow.

M.I.L.E
Pripadnik je nove stare generacije zagrebačkih klubskih heroja. Mile je mixao po klubovima, dvoranama, šumama, tvrđavama, brodovima, a neki kažu ida je mixao na kineskoj svemirskoj stanici. Mixanjem se počeo baviti krajem 90-tih, čime se i danas aktivno i uspješno bavi. Član poznatog zagrebačkog kolektiva Tunel, stilski vrlo raznolik te uspješno u cjelinu spaja glazbene stilove kao što su: house,downbeat, trip hop, funk, breakbeat, funky groove, ethno fusion i slično, te njegovi energični nastupi ne ostaju nezapaženi. Svoj nastup prilagođava publici, situaciji i mjestu. Uz DJ-anje, također i MC-ja koristeći efekte (echo, delay, filter…) te svira udaraljke (tarabuka, djembe i egipatska tabla)
soundcloud.com/m-i-l-e

INDRA
Od world-music emisije Baraka na Radiju Student, Ministarstva psihodelije i Chillibara i niza različitih psybient tuluma i trance festivala, do rezidentice na Mo:Demu, Indra nas preko 15 godina vodi na putovanja svijetom i beyond kroz svoju jedinstvenu fuziju vibrirajućih ambijenta i toplih etno zvukova ispod kojih je uvijek dub kičma i gruv Majke Zemlje. Njena kompilacija “Forest garden”poziv je da se vratimo roots vrijednostima i održivom načinom života.
soundcloud.com/indra_dj

JARUNSKY
Svoje prve tragove na mikseti počeo ostavljati 2014. godine, a njegov opus bazira se na elektronici uz veliku ljubav prema slušanju i praćenju drugih žanrova, a njegova selekcija se uglavnom bazira na raznim tipovima downtempa, nudisca, deepa, techousea – “ovisno o prostoru i vremenu”, kako sam ističe. Do sada nebroje puta rasplesao razne tipove publike, a kada su u pitanju omiljene gaže, njegovi favoriti su ipak oni van noćnih klubova. “Najdraži nastupi su mi oni pod otvorenim nebom, po mogućnosti dnevni đir
soundcloud.com/jeff-jarunsky

CHILLIN GLOW
Dj koji ce otvoriti ovu vecer i zasjati u svom chillot izdanju!
Vec se godinama pronalazi u Chill-out frekvencijama, puštajući pri tome sve od Downtempa, Psychill i Psybienta. Nastupima na festivalima poput MoDem i Lost Theory, te gažama po Zagrebackim klubovima, dokazana je vrhunska selekciju. Ujedno i organizator FreeMental Festivala, dio Area 51 deco teama i jedan od osnivatelja Hypnodelix kolektiva. Bacite uho na set sa MoDem festivala.
soundcloud.com/chillin-glow

www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

 

Program Drugačija glazba provodi se kroz projekt Program Autonomnog kulturnog centra kojeg financijski podržavaju Ministarstvo kulture republike Hrvatske i Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu.

VAŽNO
Događaj se održava na otvorenom, u dvorištu Medike. Ipak, ne želimo ograničavati broj ljudi, te sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju sudionika koja će se nalaziti na ulazu iako je ulaz besplatan!
Evidenciju smo dužni čuvati 14 dana nakon kojih se ona uništava.
Na samom ulazu izmijeriti ćemo temperaturu posjetiteljima/cama

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content