NINE ELEVEN (Francuska)www.myspace.com/nineeleven

Moderni “melodični” hardcore, vraćaju se u ove krajeve nakon relativno nedavne svirke u Županji na S.A.W.A. festu. Uz karakteristične zvuke vezane uz žanr, znaju tu i tamo abrazivnije zazvučati (i podsjetiti npr. na Dead Swanse), pomalo metaliziranim melodijama zavuči na Shai Hulud ili Newborn/Bridge To Solace, a dogodi se da ulete i u post-rock atmosferu. Možda sveukupno malo školski, ali vrlo uvjerljivo i usvirano live.


DECLARATION 
(Zagreb)www.myspace.com/declarationpunk

Nakon točno 9 mjeseci od “promocije” splita sa I Hope You Suffer na prvoj ardkor fešti, dečki napokon imaju pravu promociju sa CD-ima u rukama (doslovno, stvarno su gotovi!). Dosta se toga od onda promjenilo, IHYS su se raspali, tako da je materjal prenamjenjen u self-titled album (koji će se moći kupiti po promotivnoj cijeni na koncertu). Što se koncerta tiče, možete očekivati pokoju novu stvar, a vratio se i stari gitarist tako da će sad po prvi put u Zagrebu predstaviti peteročlanu postavu.


BLACK SAILS
 (Zagreb)www.myspace.com/hiddenlayer
Prije znani kao Hidden Layer, momci će odsvirati stvari novijeg zvuka zbog kojih su i promjenili ime, a premijerno nastupa i novi vokal. Očekujte teški, kaotični metalizirani hardcore, uz podosta math dijelova, Converge-asto živčanih gitara i ponešto melankoličnih melodija.

Ulaz od 20h, koncert od 21h Upad: 20 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!