subscna

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride projekt je kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Udruga Cirkorama unutar AKC Medika. Projekt je neprofitnog karaktera, a za cilj ima afirmiranje i povezivanje avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. Razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa. SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe.

Svake godine održavamo otvoreni poziv za izvedbe i rezidencije avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca koji će biti uključeni u program podržan od strane Ministarstva kulture, Grada Zagreba i ostalih donatora. No, ukoliko vam materijalna podrška nije potrebna, već samo želite u našemu prostoru izvesti izvedbu ili predstavu koja odgovara našoj svrsi, kontaktirajte nas na: subscena@attack.hr

U mailu uključite sljedeće informacije (jer bez njih nećemo biti u mogućnosti evaluirati prijedlog)
— Naziv autora/ice ili grupe
— Biografija autora/ice ili grupe
— Broj rezidenata/ica ili izvođača/ica
— Vaš grad
— Web stranica
— Link na video postojećeg djela
— Naziv djela koje predlažete
— Link na vizual/sliku relevantan za prijedlog (Vizualni materijali bit će korišteni u svrhe promocije programa SubScene)
— Opis projekta
— Tehničke potrebe
— Prostorne potrebe (Npr. kratak opis idealnog prostora, s napomenom veličine, uz specifikaciju broja i dužine proba)
— Datum premijere djela

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content