ČETVRTAK 08.10.2015

S novom koncertnom sezonom, stiglo je vrijeme i za novi Ska Fever. Ovoga vam puta dovodimo brze, žestoke i ljutite ska punkere iz Njemačke u kombinaciji s dobro poznatim domaćim snagama.

THEE INFIDELS (Njemačka)

Četveročlani punk/skacore band iz Gelnhausena kraj Frankfurta. Sviraju pet godina, imaju EP Soul For Sale iz 2011., LP Evilution iz 2013., a sada nam dolaze promovirati svoj novi dugosvirajući uradak zvan All We Got. Prošle godine su morali otkazati nastup u Attacku u zadnji čas jer im je član završio u bolnici, ali sada dolaze živi i zdravi i spremni ispraviti tu nepravdu. Tko god voli Leftover Crack i slične crackrocksteady junake, voljet će i njih.

theeinfidels.bandcamp.com/

www.facebook.com/theeinfidels

www.youtube.com/watch?v=aNbLqQErVKE

ABERGAZ (Zagreb)

O njima svi sve znate. Punk bombarder iz Zagreba predvođen Njecom povremeno poznatim i kao Sonja. Na basu je Puljko a na bubnjevima Umbe. Nedavno su izdali Uron, drugo poglavlje albuma Proboj Biti Postojanja, ali to nije ništa neobično ako uzmemo u obzir da skoro deset godina non stop nešto sviraju, objavljuju i nastupaju. Ovo će im tako biti okruglo tisućiti nastup u Mediki, a to je jubilej koji vrijedi doći proslaviti.

abergaz.bandcamp.com/

www.facebook.com/abergazpunk?fref=ts

www.youtube.com/watch?v=C36ZNZn57lE

ČUDNOREĐE (Zagreb)

Autorski životno-muzički projekt Ognjena Bašića. Fenomen na sjecištu ludosti i mudrosti, ozbiljnosti i zajebancije, arta i kiča, inovacije i krađe, apokalipse i utopije, cinizma i ogorčenosti te mnogih drugih naizgled nespojivih dualnosti. Nakon pet godina neprestanog sviranja kako po klubovima tako i na ulici, konačno privodi kraju svoj album prvijenac „Dno Je Sve Rjeđe“ s kojeg će nam ovom prilikom predstaviti većinu pjesama.

www.reverbnation.com/cudnoredje

www.youtube.com/watch?v=GBToFyrUCF4

www.facebook.com/Čudnoređe-195826107121440/timeline/

Prije, između i nakon bendova zabavljat će vas DJ Uncle probranom selekcijom ska hitova svih godišta i valova od Laurela Aitkena do Streetlight Manifesta.

Početak; 21h

Upad; 0kn (donacije poželjne)

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content