NED – 27.3. 

SICK THOUGHTS

(Baltimore, USA)

Garažna lo-fi rnr punk brusilica iz Baltimorea. Karakterizira ih sirovi, bezobrazni i hrđavi zid buke koji stvara atmosferu sobe gdje se već par dana uzastopno snifa ljepilo i pije sve što je u tekućem agregatskom stanju.

Sick Thoughts zvuče kao razgolićena varijanta Deadbeats, The Victims, The Cigarettes, rane faze GG Allina i ostalih protopunk, te punk bendova s kraja 70ih i početka 80ih godina. Isto tako u njihovom krljanju osjeća se i pozamašni utjecaj suvremenijih bendova poput Reatards i Oblivians.

Inače, mozak iza ove štakorske operacije je Drew Owen koji je sa samo 17 godina uspio izdati 11 singlica i jedan LP, a većinu materijala snimio je sam u svojoj sobi po uzoru na Jay Reatarda. Ne propustiti!

Facebook

www.facebook.com/sick.thoughts.rnr/?fref=ts

Bandcamp

slovenly.bandcamp.com/album/sick-thoughts-fat-kid-with-a-10-inch-comes-with-poster

______________________________________

EKE BUBA

(Agram)

Lokalni r’n’r ratnici s Pešće koji su već nekoliko puta pokazali kako se to zapravo radi. Udri pa poslije pitaj!

Rokaju kratke i bučne garage punk setove, a čovjek bi ih gledajući rekao da su na dopingu, što opet ne bi bila apsolutna laž! U dupetu imaju dvije europske turneje, nekoliko samoizdatih izdanja, a trenutno rade na snimanju novog materijala.

Muzičku inspiraciju dijele sa Sick Thoughtsima i idealni su katalizator ovog uskršnjeg demoniziranja.

Facebook

www.facebook.com/ekebubapage/

Bandcamp

ekebuba.bandcamp.com/

______________________________________

PEENTERS

(Srbija / USA)

Novonastali duo stacioniran u beogradskoj distopijskoj đungli koji praši nazubljenu garažnu pankčinu. Priča se da im je zvuk mješavina Wipersa, Rudimentary Penija koji na momente odlebdi u Minutemen, a u Zagrebu planiraju napraviti svoju prvu snimku na xxx tapes sessions.

21h

30kn


www.facebook.com/events/945003548940789/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!