UTO – 29.3.
BAD FUTURE (Seattle, SAD)
Ovi sjetni punk rock melodičari dolaze nam iz dalekog Seattlea, grada na čiji vam spomen sigurno prvo pada na pamet grunge, no Bad Future s grunge glazbom i nemaju nešto previše doticaja. Na momente riffovima podsjećaju na portlandski Autistic Youth, a samim zvukom poprilično su bliski Pale Angelsima, sjajnom triu koji je bio dio line upa prošlogodišnjeg Distort Zagreb festa.

Obavezno štivo za fanove melodije ala Jawbreaker, Bangers (UK), već spomenutih Autistic Youth, te američke inačice serije The Killing.

badfuture.bandcamp.com/

CATHOLIC GUILT (Graz, Austrija)

Tri momka iz Graza, jednog od uvjerljivo najdosadnijih europskih gradova, i dalje drljaju hardcore punkčinu po uzoru na Poison Ideu i Upright Citizens s dozom zajebane vibre Rudimentary Peni, no nešto modernijeg i disonantnijeg pristupa.

Od prošlogodišnjeg koncerta koji je bio njihovo treće pojavljivanje u Agramu, proputovali su američku zapadnu obalu s Bad Future, izdali prvi LP, te snimili nekoliko novih stvari za 7″ naziva Cabin Fever kojeg promoviraju na ovoj turneji. Produktivno i nabrijano, nema šta!

catholicguiltpunx.bandcamp.com/

ILL WIND (Zagreb)

Relativno novi bend starih lica što su promarširala scenom u proteklih desetak godina. Za razliku od prijašnjih bendova mahom nabrijanog karaktera, Ill Wind piče melodični punk rock po uzoru na Hot Water Music i Leatherface, a ovaj koncert im je ujedno i drugi zagrebački nastup s kraljem indie emo naočala u ulozi novog basista.

www.facebook.com/illwind.band

za muziku prije, između i nakon bendova pobrinut će se DJ Howdy i DJ Partner, a kroz cijelu večer moći ćete čeprkati po bendovskoj i Doomtown distribuciji.

VRATA 21:00 / START 21:15 / UPAD 30 KN

www.facebook.com/events/1008265062566092/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!