PET – 28.10.

SEVENUP pres. JIMMY PÉ (SVK)
+ Koolade LIVE, Strapazoot & Tikach

POWERED BY NO BALANCE

Jimmy Pé

soundcloud.com/jimmy-pe

Sebe naziva broken beat istraživačem, a njegov stil isprekidanih i razlomljenih ritmova sve brže pronalazi put do publike širom Europe. Produkcijski može uskočiti u gotovo bilo koji žanr bez da izgubi svoj stil kojeg sačinjavaju razlomljeni ritmovi nadograđeni specifičnim skokovima između melankolije i euforije. Njegovu glazbu puštaju velikani kao što su Gaslamp Killer, Flying Lotus, Baauer, UZ, Lefto, Deadelus, DJ Craze, a na recentnom Fake Fantasy EP-u remixeve su mu radili Deadelus, Big Dope P, Pixelord i Slick Shoota. Glazbu uglavnom izdaje na GERGAZ etiketi koju sam vodi, a osim produkcijskih, na mnogim nastupima po europskim festivalima je izbrusio i svoje DJ vještine.

+

Koolade LIVE (Blvnt Records)

soundcloud.com/koolade

Zagrebački producent i naš miljenik. Stoji iza Tram 11, Bolesne Braće, Nereda i Stoke, El Bahattee, Edo Maajke i svjetskih zvijezda kao što su Masta Ace, Ghostface Killah, Masta Killa, Diamond D, Sean Price, Tony Touch, Sadat X, Xzibit, Bow Wow, Omarion i mnogih drugih. U posljednje vrijeme je dosta pod utjecajem Future Beats scene, konstanta je sa izdavanjem instrumentalnih EP-ova, a trenutno je u rosteru beats labela BLVNT Records. Live set mu se sastoji od live samplinga, fx tweakinga, sviranja bass linija, itd.

Strapazoot (Trapez Squad)

soundcloud.com/dr-strapazoot

Mladi zagrebački producent, dj, audio inženjer i sound dizajner. Karijeru započinje 2006. godine u studiju Baby Dooksa, kada ostvaruje i svoja prva izdanja. Nakon studija audio inženjerstva u Londonu, započinje se aktivno baviti produkcijom elektronske glazbe. Danas se smatra jednim od najznačajnijih producenata na regionalnoj trap sceni, a surađuje s 808 mafia, Young Beef, Lex Luger, Kuku$ Klan, High Five, Šira rodbina, FoX…

Tikach (NO BALANCE)

soundcloud.com/tikach

Rezident NB i 7UP programa, bavi se produkcijom i svira nekoliko instrumenata. Publici je danas najviše poznat pod žanrovima hip hopa, trapa, cloud rapa i beatsa.

Vidimo se!

AKC Attack I 40HRK

www.facebook.com/events/189192628156289/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!