Nakon punih godinu dana stiže nova edicija svima dragog vrištećeg serijala!

Sad stories IX
Mališa Bahat, Struggles, Raskol, Jaded
11.12.2019
30 kn

Četiri domaća screamo/hardcore sastava sastaju se jer jedni od njih promoviraju svoj novi split 7″ i kreću na turneju po toplijim krajevima. Za brze i kratke setove zaduženi su:

MALIŠA BAHAT (Varaždin/Mrežnički Varoš/Koprivnica)

Godina i pol je prošla od zadnjeg nastupa u Zagrebu, a dvije i pol od zadnjeg nastupa u Attacku. Vraćaju se skrimo momci sa novim split izdanjem sa češkim kolegama ZMAR koje bude u fizičkom 7″ obliku dobavljivo na ovom eventu. Da priča tu ne završi, dan nakon ovoga koncerta mladići lete za Singapur od kuda započinju svoju Malezijsko Singapursku turneju.Stari hitovi i nove note na klasičan način.

malisabahat.bandcamp.com

JADED (Zagreb/Novska)

Sad Stories rezidenti! Dobro poznati trojac malo je napravio promjenu među svojim adresama pa ih viđamo malo rijeđe, ali za ovu priliku svi će se nacrtati u Agramu. Trojac bez nade i sreće.

jadedhc.bandcamp.com/

STRUGGLES (Sisak/Novska)

Sisačka mašina (makar po novome nisu svi iz Siska) koja plete neocrust bez puno filozofije. Tupa tupa do pakla pa iz grla drito u glavu.

struggleshc.bandcamp.com/releases

RASKOL (Čakovec/Krapina/Karlovac)
Što brže to bolje! Ardkorčina novijeg datuma, ali već poznatih baraba, gnječi lubanje žvačući ih trulim očnjacima iz kojih bazdi napalm. (???)

Početak zakazujemo za 21:00h, a ulaz je moguć uz minimalnu donaciju od 30kn.
——————————
www.attack.hr
www.instagram.hr/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content