~ DYNAMITE SOUNDSYSTEM SESSION INNA MADMAX STYLE ~

05.12.2015. • 22h • 30 kn

Novi internacionalni ROOTS HI FI po prvi puta u Hrvatsku dovode mlade francuske dub snage BRAINLESS CREW. U žestokoj dub selekciji pridružuju im se već dobro poznati šibenčani BASS MATTERS te rezidenti DIGITRON SOUND SYSTEM.

BRAINLESS CREW (FRA)
Brainless crew formirani su 2012. i jedni su od najmlađih predstavnika Francuske dub scene. Nastupaju sa steppers i heavy dub selekcijom gdje vrte žestoke dubplateove i remixeve. Osim kao selektori, dečki iz Brainlessa su izgradili i vlastiti 10kW soundsystem koji je svakim danom sve jači. Pozornicu su djelili s crème de la crème dub scene – Mungos HiFi, Alpha&Omega, Fogata sound, Jahtari, Speng Bond, Mahom… Ponosni smo što dolaze u Zagreb, a poručuju nam da imaju puno iznenađenja u rukavu ;) Jedva čekamo!
www.facebook.com/BrainlessSoundSystemsoundcloud.com/brain-less
www.youtube.com/watch?v=pkB3CPSPh7c
www.youtube.com/watch?v=Xw8AZtXXo9U

BASS MATTERS (ŠI)
Bass Matters kao projekt nastao je 2009. godine u želji da se promovira bass kultura koje je posebno nedostajalo na obalama Lijepe naše, i u tome su itekako uspijeli. Ugostili su brojne izvođače kao što su Dan I, Dr. Obi, Lo Peaks, Meniga, Pistolero, Homegrown sound… Ovaj projekt nije samo stao na organizaciji evenata, već su otišli i korak dalje te izgradili vlastiti soundsystem te već 3 godne za redom organiziraju mali dub festival u Šibeniku – Dub Camp. Ovom prilikom iskusit ćete njihovu selekciju na zelenom digitronovom čudovištu.
www.facebook.com/Bass-Matters-110637188968043/
DIGITRON SOUNDSYSTEM (ZG)
Jel’ trebamo više išta o njima pisati? Mladići (LOL) iz digitrona nam svaki put garantiraju dobru zabavu i teške bass vibracije. Ovaj put želimo da odu malo i u crveno, ipak je MadMax style…
www.youtube.com/watch?v=LAEhRUZ_p-U
digitronsoundsystem.net/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content