NED 6.12.

RIVERS RUN DRY

Rivers Run Dry petorka je koja nam stiže iz Budimpešte. Na sceni su od 2008. godine i iza sebe imaju jedan EP i tri split izdanja, kao i velik broj odrađenih koncerata diljem Europe. Njihova glazba može se okarakterizirati kao d-beat / neocrust s nešto mračnijim prizvukom. Svakako će se svidjeti fanovima bendova kao što su Tragedy, Ekkaia, Ictus i From Ashes Rise.

riversrundry.bandcamp.com/

STRAFPLANET

Ova powerviolence / hcpunk četvorka iz Graza koju karakteriziraju kratke i brze stvari, energičan ženski vokal i povremeni blastbeatovi sastavljena je od iskusne ekipe iz bendova kao što su Catholic Guilt, Boredom i Plague Mass. Postoje nešto više od dvije godine a u Zagrebu će nam predstaviti svježi materijal s novog 7” izdanja izdanog u kolovozu.

strafplanet.bandcamp.com/

ARSTA

Mladi karlovački black metal / crust ansambl već su se dokazali kao podrška njemcima Red Apollo u srpnju, a ovog se puta u Attack vraćaju s novim demom još prljavijeg, crnijeg i ogorčenijeg zvuka.

islesofarsta.bandcamp.com/

NAMET

Svježi zagrebački bend iz mračnih kutaka Klaonice sastavljen od članova bendova Abergaz, Šutnja, Benefit itd. Može ih se opisati kao moderniji d-beat/crust, no nisu im strani ni utjecaji black metala i švedskog melodeatha.
VRATA: 20:30h
GIG: 21:00h
MIN. DONACIJA: 25kn

www.youtube.com/watch?v=_CNPrkqsHao

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content