LISAC IVO VAS POZIVA NA ČETVRTI ROĐENDAN POT LISTE!

Četiri godine je bilo potrebno da se pot lista ( potlista.com) odluči na koncertnu proslavu svog rođendana. Ova internetska stranica je odlučila sa stilom ući u posljednju godinu prve petoljetke i pripremila koncert na kojem će nastupiti jake snage:

THREESOME (Beograd)

Bile su potrebne 4 pjesme s nastupnog EP-a (“Threesome”, SuperSizeShe 2010.) da se pot lista zaljubi u Threesome. U međuvremenu su ovi Beograđani objavili prvi LP (“Adriatica”, Demo Fest/DoubleCrown 2011.) i split s Man Zero (Guranje s litice/Rnka Rnka 2012.), odsvirali zavidan broj nastupa u kratkom vremenu i stekli vjerno sljedbeništvo u regiji i šire.

GO NO GO (Zagreb)

Kao i u slučaju Threesome, tako je i za Go No Go bio potreba jedan EP (“First”, Geenger Records 2012.) da se probije u vrh domaće scene. Iako je ovaj indie-rock bend relativni mlad stažom, članovi su dugo prisutni na sceni i svirali su u raznim bendovima (Ruiz, Mutual Of Omaha, Kiper, Paruzija, Don’t Mess With Texas, Erotic Biljan & His Heretics…) Ovaj koncert bit će jedan od prvih s novim bubnjarem, a predstavit će se i novi materijal koji bi trebao biti objavljen ove godine.

THE PRESS (Zagreb)

Pot lista na svoj rođendan predstavlja i potpuno novi projekt. Članovi grupe The Press svirali su u bendovima Esus and Munchkin, Marshmellows, Fire Escapes, , Texaco Motor Oils, Jeniffer’s Band, Bilić Promet i Benchwarmers, a ubrzo bi za Gliss Records trebao izaći i njihov prvi album. Svi ljubitelji indie zvuka devedesetih mogli bi upravo u ovom bendu naći svoj novi ‘omiljeni domaći bend’

IRENA ŽILIĆ (Zagreb)

Pot lista očigledno voli izvođače koji su se predstavili EP izdanjem, a jedna od takvih je i Irena Žilić. Njen božićni EP “Days Of Innocence” (objavljen na Božić, ali ne sadržava božićne pjesme) osvojio je na prvo slušanje, a brojni Irenini nastupi u posljednje vrijeme pokazali su veliki interes publike za njenim radom. Može se reći kako je Irena tim materijalom te live nastupima dospjela na sam vrh hrvatske kantautorske scene.

…ali ni to nije sve!

Pot Lista će vaš dolazak na rođendan dodatno zasladiti nastupima bendova i DJ-a koje nećete imati priliku često (ako ikad više) gledati u ovoj ili bilo kojoj drugoj kombinaciji.

POT LISTA BATTLE BAND (Split, Sinj, Zagreb, Zadar)

Mitovi i legende se pričaju o MC Casperovom rap umijeću. Na prošlogodišnjem pot listinom rođendanu on je pokazao da sve priče nisu pretjerane, a sada će mu se na stageu pridružiti i instrumentalna pratnja. Osim toga, MC Casper je spreman na bilo kakve battle izazove od strane izazivača iz publlike.

MATE I HOBITI (Novi Zeland)

Hoće li se tajanstveni projekt hrvatskog iseljednika na Novi Zeland napokon predstaviti i hrvatskoj publici? Je li moguće da ćemo napokon uživo đuskati na “Pemo na moreno”?

VAL VASHAR i TOMICA TELEPORT (Zagreb)

Taman kada mislite da je sve gotovo, pot listin rođendan kreće s najluđim trance partyem! Zabava i ludilo garantirani fajrunta ili racije!

Od 21h, Ulaz minimalna donacija 25 Kn

Youtube:

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!