Po prvi puta u Zagrebu, konačno nam se pružila prilika provesti večer sa Shalamanda HIFI!

Poznati Austrijski Soundsystem s kojim dolaze kod nas, u Attack 06.06. i rade veliko zagrijavanje za svoj festival Rise & Shine! Festival se održava sada po treći puta u Austriji u Falkenstainu 01.-03.08, a ekipa Shalamanda je bila oduševljena našim prijedlogom da na turneji prema Novom Sadu na Ritual Festival skrenu u Zagreb i za zagrijavanje priušte nama jednu diiivnu večer punu duuubokih bass linija!! A mi ih sa iščekivanjem očekujemo! Dečki su čak bili širokih ruku i odlučili podijeliti dvije festivalske ulaznice za sva tri dana festivala! Tako da će dva sretna posjetioca partija u Zagrebu ove godine skakutati pred tri soundsystema u Austriji. Nadamo se da ćete nam se pridružiti u ovoj divnoj večeri predstavljanja dub festivala i zaplesati s nama po Irie Gardenu! :D

SHALAMANDA HIFI (Autrija)

Glazbeno HiFi Shalamanda možemo jasno svrstati u Roots & Culture Reggae s Jamajke rijetkih produkcija iz 60-ih i 70-ih pa do sadašnjih dub kreacija iz cijelog svijeta. Kroz ljubav prema glazbi i kulturi svaka selekcija posebno je autentičan doživljaj za tijelo, um i dušu.

2006. je organiziran prvi događaj i nastup koji su bili početak razvoja kojim Shalamanda HiFi stvara svoj system i jasan fokus, namijenjen širenju poruke ljubavi, mira i prijateljstva kroz dub/reggae glazbu. Ova poruka je pojačana ručnom izradom soundsystema, od nekoliko metara visokih kutija, sastavljena da tijelo povede u meditativne vibracije.

Shalamanda hifi gostovali su na mnogim domaćim i međunarodnim događajima i festivalima, među kojima i na Rototom Sunsplash (ESP), Dub Academy (GER), Dubquake (A). Prvi put se pojavljuju u Hrvatskoj na jubilarnom 10. Seasplash Festivalu.

Na gostovanje u Zagreb dolaze sa svojim moćnim sound systemom da vam vibracijama uljepšaju večer

<<.Facebook  >>

Rise&Shine festival:

Po treći put Rise&Shine festival vraća se ove godine sa tri dana puna dobre vibre, kulture i basa! Lineup je postavljen na visoko stupanjskoj međunarodnoj razini. Kao i uvijek dolaze masivni europski soundsystemi koji će svojim dolaskom u Falkenstein razveseliti posjetioce svojim masivnim kutijama.

Inspiriran Britansko-Jamajkanskom sound system kulturom, vikend gdje reggae dub muzika svirana na ručno izrađenim saundsistemima ima prednost, sonično bombardira posjetioce ovog open-air festivala pozitivnim vibrama. Iza festivala stoje ljubitelji glazbe s idejom objedinjenja Roots Dub zajednice i približavanja ove kulture široj publici.

<<www.riseandshine.at >>

Od 22h, Ulaz minimalna donacija 35 Kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content