LA synth pop senzacija RIKI i italo disco divovi Nuovo Testamento stižu u Attack 20.11.! Kao lokalni support lineup-u se pridružuje nitko drugi nego Neon Lies!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku zaploviti na valovima mračnog syntha uz melankolične vokale koji zovu na plesni podij.

Ulaznice u pretprodaji, 60kn (7.96eur):
core-event.co/events/riki-nuovo-testamento-u-attacku-5a13/?fbclid=IwAR3g6dt2IYxCf8NimZd1djozx-5ASP-ZXboctB9Yz_ZOadQUFMHjlk8XpDg
Na ulazu: 80kn (10.62eur)
———————-
(synth sop, dance, electronic, LA)
Videospot za Napoleon:
www.youtube.com/watch?v=uq_6cq4AEko
*Evolucija LA ikone Riki dinamična je koliko i neporeciva. Od ranih godina sviranja u goth-punk Bay Area bendu Crimson Scarlet, do rođenja njezinog synth-pop solo karijere 2017., Rikina glazba neprestano je cvjetala finesom, osjećajem i vizijom. U 2020. objavljen je njezin nadaleko hvaljeni istoimeni prvijenac za Dais Records, emotivna new wave paleta melodične melankolije koja potiče na ples, nakon čega dolazi do niza turneja i nastupa na festivalima. Krajem 2021. izlazi drugi album opisan kao savršen synth-pop, prikladnog naziva: Gold. Iako Gold manje vuče na plesni podij od njezinog debija iz 2020., jednako je uzbudljiv, moderan i izvrsno produciran.
ℎ, , , , ℎ, , ℎ ’ , , ℎ : “ℎℎ , ’ / ’ / ℎ ℎℎ ℎ , / ℎ / ℎ.”
BC: riki.bandcamp.com/
FB: web.facebook.com/riki.la.band
IG: www.instagram.com/riki.band/
———————-
(electronic, post-punk, synths, italo disco, LA)
Videospot za The Searcher:
www.youtube.com/watch?v=ldZPLUhXEXw&feature=youtu.be
*Trio sa sjedištem u Los Angelesu i Bologni čiji su se članovi potekli iz bendova Horror Vacui, Sheer Mag, Tørsö, Terremoto i Crimson Scarlet. S Chelsey Crowley na vokalu, synth ikone Andrea Mantione i Giacomo Zatti otkrili su da su njihove inicijalno coldwave pjesme napisane za muški glas, poprimile neosporan zvuk synthpopa. Snimajući te pjesme za debitantski EP Exposure 2019., bend se priklonio ovoj novoj evoluciji zvuka i njihovoj zajedničkoj ljubavi prema Italo discu, počevši dalje pisati ono što će kasnije postati New Earth LP. Snimljen u izolaciji tijekom pandemije, New Earth je mračni italo album prošaran svjetlom. Za osam novih pjesama, rasplesani sintisajzeri s gitarama u drugom planu savršeno balansiraju bogat san začaranog života s melankolijom.
BC: nuovotestamento.bandcamp.com/music
IG: www.instagram.com/nuovotestamento.band/
———————-
(darkwave/synth, Zagreb)
Videspot za Loveless:
www.youtube.com/watch?v=WPQpeMseLEM
*Neon Lies je darkwave synth projekt Gorana Lautara. Očekujte kao i uvijek nesvakidašnje intenzivan i ogoljujuć nastup, za ljubitelje začudnije elektronske muzike u u rasponu od Suicide-a do dark techno clubbinga.
” …the infinite capacity to create personal hymns, the invitation to inhabit the night and lose yourself in it, with or without love and to join other lonely people in the repetitive movement of your feet, your body and your head. To be outside yourself for a while. That’s Loveless Adventures by NEON LIES. The album is so good that it’s sold out, but I recommend buying it digitally so you can listen non-stop to the four songs that close the album, my favorites: Loveless, Hands, Alone and Light. Brutal.” – Maximumrocknroll
BC: neonlies.bandcamp.com
IG: www.instagram.com/neonlies_/
———————-
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content