Radionica fanzina u Infoshopu — sve je moguce!

⏱️ srijeda 23.11. od 16.00 sati
📌 Infoshop Pippilotta

Forma, sadržaj i stil su slobodni tako da možete pridonjeti sa literarnim i likovnim vragolijama po vašoj želji. Zagrijmo se za iduću Večer urbane poezije koja će se održati 1.12. u 20.00 sati.
Papiri i pribor će vam biti dostupni na dan radionice.
Nema prijava slobodno dođite!
Potrudimo se da prvi broj bude super!
Vidimo se!
__________________________________
SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa.
Cjelogodišnji izvedbeni program SubScene počiva na lokalnim, regionalnim i međunarodnim autonomnim, ne-institucionalnim i tržišno neopterećenim produkcijama, koprodukcijama, gostovanjima te rezidencijalnim boravcima umjetnika/ca i umjetničkih skupina.
Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, međunarodnu suradnju i civilno društvo, Ministarstvo kulture i medija RH, Zaklada Kultura nova i Nacionalna Zaklada za razvoj civilnoga društva.
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content