RADIONICA D.I.Y PRIRODNE KOZMETIKE – KREMA VS BALZAM
UTORAK 23.04.2024 OD 17.00 SATI
INFOSHOP/KNJIŽNICA PIPPILOTTA, MEDIKA, PIEROTTIJEVA 11

Autonomni kulturni centar Attack poziva vas na prijavu za radionicu prirodne kozmetike, koja će se održati u utorak 23.travnja od 17.00 – 20.00 sati u prostoru Infoshopa Pippilotta, u Medici, Pierottijeva 11.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave zaprimamo na sljedećoj poveznici: bit.ly/3vIwkR6 zaključno s 21.04 u 18.00 sati.
Broj sudionika/ca je ograničen, a sudjelovanje besplatno!

Dođite i provedite popodne učeći kako napraviti prirodne kozmetičke proizvode kod kuće. U izradi ćemo koristiti prirodne sirovine biljnog podrijetla, a dobit ćemo proizvode koji su dobri prema vašoj koži, zdravlju i Zemlji. Nakon radionice dobit ćete uzorke ovih gotovih pripravaka u kojima će vaša koža uživati.

Na ovoj radionici imat ćete prilike sudjelovati u izradi:
• hidratantne kreme za lice/tijelo,
• balzama za suhu kožu.

Napomena: ponesite dvije male posudice, prethodno očišćene, kako bismo zajedno smanjili količinu neželjenog nam otpada. Reuse, recycle, reduce!
Voditeljica: Sunčica Remenar je profesorica biologije i kemije te certificirana fitoaromaterapeutkinja. Prirodnom kozmetikom bavi se već preko petnaest godina, a slične radionice vodila je u Zagrebu, Zadru, Šibeniku i Beogradu. I možda još ponegdje, ali tko će ga više znat’.

Vidimo se u utorak, 23.4.2024. u 17:00 U Infoshop knjižnici Pippilotta, Pierottijeva 11, Zagreb.

___________________________________________

Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, civilno društvo i međunarodnu suradnju, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content